30/4/10

Το νέο CITROËN DS3 χορηγός του «Athens Video Art Festival 2010»


Η 6η διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων της Ελλάδας είναι γεγονός και συμπίπτει με το ξεκίνημα της καριέρας του ξεχωριστού μοντέλου της Citroen, DS3.
Το Διεθνές Φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων, Athens Video Art Festival 2010, ένας πολυδιάστατος και πολυσυλλεκτικός καλλιτεχνικός θεσμός που αγαπήθηκε όσο λίγοι, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, στο Γκάζι.
Ο ενθουσιασμός και η διάθεση για δημιουργία είναι τα βασικά συστατικά και η πλατφόρμα πάνω στην οποία στηρίζεται το AVAF, όπως και το νέο Citroën DS3, το οποίο διαθέτει μεγάλες δυνατότητες προσωποποίησης και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους. Η υψηλή αισθητική του DS3 συμβαδίζει απόλυτα με το ύφος του φεστιβάλ, μιας «ψηφιακής σύγκλισης» όλων των τομέων δημιουργίας (ήχος, εικόνα, νέα μέσα, επικοινωνία, διάδραση), με πανελλαδική αλλά και διεθνή προβολή.
Στο πλαίσιο του Athens Video Art Festival 2010, το παρευρισκόμενο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά το νέο Citroën DS3 που θα προκαλέσει... τη δημιουργικότητά του.