19/4/10

Σαρωτική η νίκη του Θωμά στο ράλλυ Κορίνθου !

Κάτω από ιδανικές συνθήκες, και με αρκετούς θεατές, πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Συγκεκριμένα, 38 πληρώματα ξεκίνησαν το ράλλυ Κορίνθου και ρίχτηκαν στη μάχη των 7 χωμάτινων ειδικών διαδρομών.
Πριν ακόμα ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν γνωστό, ότι η πρώτη θέση θα παιζόταν μεταξύ του Νίκου Θωμά και του Άρη Βωβού, οι οποίοι θα έτρεχαν με ίδιο αυτοκίνητο (Mitsubishi EVO 9). Τελικά, ο Θωμάς ήταν αυτός που οδήγησε με σωστή στρατηγική, δεν έκανε λάθη και χωρίς να πιέσει, κυρίως στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη θέση μαζί με τον συνοδηγό του, Άγγελο Λοϊζίδη. Μάλιστα, οι βαθμοί της κορυφής τον έφεραν και μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα δείχνοντας ότι αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Την προσπάθεια των Κύπριων πρωταθλητών στηρίζουν οι εταιρίες Parnas, Love Cyprus, Silverstone, Production Security, Thomason Machinery, GoTours by Amathus, Dash και Zougla.
Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Μίχος και Γρηγόρης Νιώρας με Mitsubishi EVO και Subaru Impreza αντίστοιχα. Η συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι θα δοθεί στις 29-30 Μαΐου με το ράλλυ Κένταυρος.