30/4/10

37ο RALLY SPRINT Λίμνης Σμοκόβου - Έτοιμη η Ειδική διαδρομή !


Η ΑΛΑΜΑΠ είναι έτοιμη για τη διοργάνωση ενός ακόμη αγώνα – γιορτή στις 22 και 23 Μαΐου, τον έναν από τους τρεις προγραμματισμένους αγώνες για το 2010 και συγκεκριμένα το χωμάτινο 37o Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου. Θα διοργανωθεί στην πανέμορφη, τεχνική και ασφαλέστατη ειδική διαδρομή της Αχλαδιάς που φέτος η λέσχη μάκρυνε την ειδική συνδέοντας την με την ακροπολική ειδική διαδρομή της Μακρυρράχης και το μήκος φτάνει τα 12,5 χλμ. Η απλή διαδρομή είναι μόλις 5χλμ. Το 37ο RALLY SPRINT Λίμνης Σμοκόβου που συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και με τις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Ταμασίου η ΑΛΑΜΑΠ θα κάνει το καλύτερο για τους αγωνιζόμενους και από πλευράς παροχών και ότι είναι δυνατόν να λιγοστέψει το κόστος του αγώνα.
Η ΑΛΑΜΑΠ έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Ταμασίου, της Νομαρχιακής Αυτ/σης Καρδίτσας και της Επιχείρησης Λουτρών Σμοκόβου Α.Ε. καθώς και της ΤΕΡΝΑ Α.Ε (σε υλική υποστήριξη) και έχοντας γνώση της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης αποφάσισε για τους αγωνιζόμενους τις παρακάτω παροχές.
Για τα εκτός Νομού Καρδίτσας πληρώματα το παράβολο συμμετοχής ορίζεται 100€, δωρεάν διαμονή και φαγητό και στα μέχρι σήμερα πληρώματα μέλη της ΑΛΑΜΑΠ η λέσχη ανταμείβοντας για τη στήριξή τους, ορίζει το παράβολο συμμετοχής στα 60€. Το Σάββατο το βράδυ 22 Μαΐου θα διοργανωθεί μουσική βραδιά προς τιμή όλων στα Λουτρά Σμοκόβου.
Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα που θα είναι και αυτός μια γιορτή θα γίνει το Σάββατο 17:00-19:00 με ωράριο αυτοκινήτων το απόγευμα στην πανοραμική και ασφαλέστατη χωμάτινη πίστα της Ανάβρας μήκους 2χλμ. η οποία παράλληλα θα χρησιμοποιείται από τους αγωνιζόμενους και σαν chec down για 5 γύρους. Μετά από συνεννόηση με την ΕΘΕΑ τα αυτοκίνητα θα είναι και ασφαλισμένα. Επίσης θα υπάρχει για την ασφάλεια των αγωνιζομένων ελικόπτερο χωρίς να αποτελεί πρωτοτυπία αφού η λέσχη είχε και στο διήμερο Rally Sprint Λίμνης Πλαστήρα το 2007.
Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχών θα είναι μετά τις 6 Μαΐου και εφόσον έχουν κλείσει οι συμμετοχές του Rally Sprint Ζακύνθου για ευνόητους λόγους, συνεχίζοντας έτσι την άριστη σχέση και συνεργασία με τη λέσχη της Ζακύνθου.
Η ΑΛΑΜΑΠ κάνει γνωστό στους φίλους αγωνιζόμενους ότι για την ασφάλεια των κτηνοτρόφων της περιοχής απαγορεύονται οι δοκιμές (αναγνωρίσεις) και θα ανακοινωθεί από την οργάνωση σύμφωνα με τον κανονισμό το πρόγραμμα αναγνωρίσεων.