21/4/10

Σαλόνι Μοτοσικλέτας από 27/04 - 2/05

Από την Τρίτη 27 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 2 Μαΐου 2010 θα διεξαχθεί στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού το φετινό Σαλόνι Μοτοσικλέτας, το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός της Ελλάδας για τους δύο τροχούς.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 Ευρώ, ενώ τα παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών που συνοδεύονται θα εισέρχονται δωρεάν. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι τις καθημερινές από τις 14:00 έως τις 21:30 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:30.
Το Σαλόνι Μοτοσικλέτας διοργανώνει η Lamarco, με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και τη συμμετοχή περισσότερων των εβδομήντα εταιρειών του κλάδου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα μοτοσικλετών και scooter και θα πραγματοποιηθούν πρώτες πανελλαδικές παρουσιάσεις νέων μοτοσικλετών, όπως των Yamaha XT1200Z Super Tenere, FZ8 και Fazer8.
Σε άλλους διαδρόμους της έκθεσης θα φιλοξενηθούν μία πληθώρα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, προϊόντα αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης, συστήματα προστασίας, ανταλλακτικά, λιπαντικά και πολλά ακόμα προϊόντα για τον σύγχρονο μοτοσικλετιστή.
Επίσης, θα διεξαχθούν ημερίδες ενημέρωσης με θέματα φορολογικά, προγράμματα τόνωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου και εφαρμογή των προγραμμάτων ΚΤΕΜ - ΚΤΕΔ - ΠΡΟΚΤΕΟ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, επίσης, διήμερο freestyle trial show από τους Μάριο "M. Paul" Πολυχρονιάδη και Ηλία Κυριλή το Σάββατο και Κυριακή (1-2/05) σε τρία μοναδικά shows, καθώς και απευθείας προβολή του MotoGP Ισπανίας το μεσημέρι της Κυριακής 2 Μαΐου. Επίσης, θα γίνουν κληρώσεις για πλούσια δώρα και ταξίδια σε αγώνες του MotoGP.