Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάκληση γιά 25 Toyota Land Cruiser 150 !


Η Toyota Ελλάς ανακοινώνει πως θα προβεί στον προληπτικό έλεγχο 25 αυτοκινήτων Land Cruiser 150 στην Ελλάδα (από ημερομηνία παραγωγής: Αύγουστος 2009 μέχρι Απρίλιο 2010), με σκοπό να πραγματοποιηθεί τροποποίηση του λογισμικού, το οποίο χρησιμοποιείται στη λειτουργία του συστήματος VSC (Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας Οχήματος).
Η προληπτική αυτή ενέργεια έρχεται σε απάντηση σχετικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, οι οποίες κατέγραψαν πιθανή αίσθηση ασταθούς πρόσφυσης των πίσω τροχών κατά τη διάρκεια απότομου στριψίματος του τιμονιού (άνω των 90 μοιρών) σε ταχύτητες άνω των 90km/h. Η τροποποίηση του λογισμικού στην Κεντρική Μονάδα Ελέγχου (ECU) του VSC γίνεται ώστε το σύστημα να ενεργοποιείται πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ισχύ και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τη μέχρι τώρα λειτουργία του βάσει του προηγούμενου λογισμικού.
Μέχρι σήμερα, στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Toyota δεν έχει καταγράψει οποιοδήποτε ατύχημα, ή αναφορά, η οποία να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Επιπλέον, η Toyota διαβεβαιώνει τους εμπλεκόμενους πελάτες της, ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η προληπτική αναβάθμιση δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας.
Η Toyota Ελλάς, από τις αρχές Μαΐου, θα προβεί σε μέτρα για την άμεση τροποποίηση του λογισμικού του VSC των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων και αυτή τη στιγμή ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κατασκευαστή. Εντός των προσεχών ημερών, θα κοινοποιήσει επίσης σε όλους τους πελάτες της και τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη, μέσω προσωπικής επιστολής, τις λεπτομέρειες για την διαδικασία υλοποίησης της τροποποίησης λογισμικού.
Η Toyota Ελλάς καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευθετήσει το συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο δυνατό για την ικανοποίηση των πελατών της, ενώ η τροποποίηση του λογισμικού του συστήματος VSC των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων δεν ξεπερνά τα 40 λεπτά εργασίας στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Τoyota σε όλη την Ελλάδα.
Επιπρόσθετα, διευκρινίζεται ότι στον προληπτικό έλεγχο που θα διενεργηθεί, δεν εμπλέκεται κανένα άλλο μοντέλο Τoyota ή Lexus. Για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την Τoyota Ελλάς -Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών- στο τηλέφωνο: 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05.00μμ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε