Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαλόνι Αυτοκινήτου Αθήνας 2010

Η «Α.Γαλανόπουλος Διοργάνωση Εκθέσεων» και η «Lamarco ΕΠΕ» θα πραγματοποιήσουν από 23 έως και 31 Οκτωβρίου την Έκθεση «Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας 2010» στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο, τη χρονιά δηλαδή που δεν γίνεται η διεθνής έκθεση του Συνδέσμου. Σκοπός της είναι η παρουσίαση στο ελληνικό κοινό όλων των νέων μοντέλων και τεχνολογιών της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως επίσης και η τόνωση της αγοράς του αυτοκινήτου σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Στόχος είναι η δημιουργία μιας έκθεσης απόλυτα προσαρμοσμένης στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της οικονομικής ύφεσης, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη προβολή των αυτοκινήτων, των τεχνολογιών τους και των σύγχρονων εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην επονομαζόμενη «Πράσινη Τεχνολογία» στο χώρο της αυτοκίνησης, με την ξεχωριστή παρουσίαση υβριδικών, ηλεκτρικών και γενικότερα φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων και τεχνολογιών.
Παράλληλα με την έκθεση στον εξωτερικό χώρο θα παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους της διεξαγωγής test drive των μοντέλων που τους ενδιαφέρουν και της παρακολούθησης επιδείξεων δεξιοτεχνίας. Επίσης σχεδιάζεται η παρουσίαση προγραμμάτων οδικής ασφάλειας σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς του χώρου.
Φέτος και για πρώτη φορά καθιερώνεται ο θεσμός της «Τιμώμενης Χώρας», η οποία θα αλλάζει σε κάθε έκθεση, μέχρι της ολοκλήρωσης όλων των χωρών με κατασκευάστριες εταιρείες αυτοκινήτων. Για το 2010 Τιμώμενη Χώρα είναι η Ιαπωνία.
Στους εξωτερικούς χώρους θα παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρουσίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μόνο του επίσημου δικτύου των εισαγωγέων αντιπροσώπων. Μια σειρά ακόμη πολλαπλών εκδηλώσεων βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η δημιουργία ενός εορταστικού κλίματος, αντίστοιχου των υψηλών προσδοκιών και των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού, αλλά και των εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε