Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

19η Δεξιοτεχνία Ναυπλίου


Η Αγωνιστική Λέσχη Ναυπλίου (ΑΛΑΝ) κατόπιν εγκρίσεως της Ε.Θ.Ε.Α, της Ε.Λ.Π.Α και του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, στον λιμένα του Ναυπλίου (νέο Parking) αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ) που προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Έπαθλο Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

Πρόγραμμα Αγώνα.
- Ο αγώνας θα διεξαχθεί την 25η Απριλίου 2010, ημέρα Κυριακή 10:00 έως 14:00.
- Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Fax 27520-92291 από την Τρίτη 20/04/2010 και μέχρι μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
- Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων και η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής θα γίνουν την Κυριακή 25/4/2010 από τις 09:00 έως τις 10:00.
- Ενημέρωση Αγωνιζομένων και Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων στις 10:00 π.μ.
- Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 20/4/2010 στις 10:15.
- Δημοσίευση των αποτελεσμάτων μισή ώρα μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου.
Για κάθε επικοινωνία με την Αγωνιστική Λέσχη Ναυπλίου παρακαλώ όπως απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6944.343437 – 6976.998910.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)

Με 63 συμμετοχές ...

Η «καρδιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα «χτυπήσει» το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στη Λαμία, η οποία θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Ο τρίτος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη συμμετοχή 63 οδηγών, οι οποίοι θα προσφέρουν ατελείωτη πλαγιολίσθηση στους φίλους του σπορ που θα βρεθούν το διήμερο στη Λαμία. Οι θεαματικότεροι οδηγοί των τριών κατηγοριών Drift 1, Drift 2 και Drift 3, θα αγωνιστούν σε μία εντυπωσιακή διαδρομή η οποία στήθηκε ήδη στην Π.Ε.Λ., ώστε να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Όσον αφορά τις επιμέρους κατηγορίες, στην κατηγορία Drift 1 , 22 οδηγοί θα «παλέψουν» για τη νίκη στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.