Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ με την έγκριση της ΕΘΕΑ διοργανώνει στις 1 και 2 Μαϊου 2010 το 16ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α. στο νομό Φωκίδας. Πρόκειται για τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτινων rally sprint και θα συνδιοργανωθεί από την Λ.Α.Μ.Α. και τον Δήμο Γραβιάς.
Στην 16η «έκδοση» του το rally sprint της Λ.Α.Μ.Α. «μετακόμισε» από τον Παρνασσό και από την γνωστή διαδρομή των 14 χιλιομέτρων, σε μία εξίσου γνωστή και ιστορική διαδρομή, αυτή την ΟΙΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΧΑΝΙ ΖΑΓΓΑΝΑ . Ο αγώνας περιλαμβάνει την διαδρομή Οινοχωρίου – Καλοσκοπής (όπως ήταν στην χωμάτινη έκδοση της αλλά και στην ασφάλτινη πρόσφατα πέρυσι στο Ιστορικό Ακρόπολης) με πρόσθετο κομμάτι αυτό της Καλοσκοπής – Χάνι Ζαγγανά , το οποίο είναι ολόκληρο κατηφορικό και αποτελεί το 60% της συνολικής διαδρομής των 20.300 μέτρων. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί αυτή την φορά στον ορεινό όγκο της Γκιώνας δεν αλλάζει χαρακτήρα συγκρινόμενος με τον αγώνα του Παρνασσού και θα παραμείνει στην κορυφή των προτιμήσεων των αγωνιζόμενων και θεατών αφού περιλαμβάνει πάρα πολλά ασφάλτινα κατηφορικά και ασφαλή χιλιόμετρα. Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι μέχρι την αλλαγή πορείας από Καλοσκοπή για Χάνι Ζαγγανά υπάρχει ολοκαίνουργιος ασφαλτο-τάπητας με εξαιρετικό κράτημα και χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.
Ο αγώνας αποτελείται από συνολικά 20.300 μέτρα , όπου τα 8 χιλιόμετρα είναι ανηφορικά και επίπεδα και τα άλλα 12 χιλιόμετρα κατηφορικά.
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά και του φετινού αγώνα είναι η ευκολία πρόσβασης των θεατών σε πολλά ενδιαφέροντα σημεία της διαδρομής.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 5 Απριλίου ώρα 8.30 πμ και λήγουν την Δευτέρα 26 Απριλίου στις 13:30 ώρα το μεσημέρι.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται για τους αγωνιζόμενους στο ποσό των 170€ .
Η Λέσχη παρέχει στα πληρώματα το υπόλοιπο των 30€ του παραβόλου των αγωνιζόμενων ώστε να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Λ.Α.Μ.Α στο τηλέφωνο και fax 2234022666 ή στα κινητά τηλέφωνα 6971890890 και 6396888555. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μηνύματα στο e.mail : karapetsanosj@hol.gr ή karapetsanos@ath.forthnet.gr καθώς και να παρακολουθούν όλα τα Δελτία Τύπου για αγωνιζόμενους τα οποία θα εμφανίζονται στα site :http://www.lamamfiklias.gr (από όπου μπορούν να κατεβάσουν και την αίτηση-δήλωση συμμετοχής)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε