15/4/10

Ο Νίκος Θωμάς στο 14ο Ραλλύ Κορίνθου !

Στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, συνεχίζεται, το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ο λόγος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι, στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαία πληρώματα που αναζητούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μεταξύ αυτών και ο Κύπριος οδηγός αγώνων, Νίκος Θωμάς ο οποίος θα λάβει μέρος με Mitsubishi EVO 9, έχοντας στο κάθισμα του συνοδηγού, τον έμπειρο Άγγελο Λοιζίδη. Μαζί θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή, ο Θωμάς ισοβαθμεί με τον πρωταθλητή Ελλάδος, Άρη Βωβό και σίγουρα το αποτέλεσμα της Κορίνθου θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το πλήρωμα από την Κύπρο, τρέχει για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο, η εμπειρία τους είναι ένα από τα “όπλα” που θα τους βοηθήσει να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Την προσπάθεια τους στηρίζουν οι εταιρίες, Parnas, Love Cyprus, Silverstone, Production Security, Thomason Machinery, GoTours by Amathus, Dash και Zougla.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 7 χωμάτινες ειδικές διαδρομές από τις οποίες οι τρεις είναι επαναλαμβανόμενες και η έβδομη διεξάγεται μία φορά. Το μήκος τους είναι 101,16 χιλιόμετρα και η συνολική απόσταση του αγώνα φτάνει τα 321,73 χιλιόμετρα. Η πανηγυρική εκκίνηση για τα 41 πληρώματα που θα τρέξουν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 20.30 στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) και το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει την Κυριακή 18 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα: http://www.nicosthomas.com/