Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

10ο Rally Χανίων

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν να παρακολουθήσετε το 10ο Rally Χανίων, ένα αγώνα που θα εξελιχθεί στα πανέμορφα βουνά του Νομού Χανίων στις 17 & 18 Απριλίου 2010. Βασικό μέλημα της λέσχης, είναι οι θεατές του αγώνα να έχουν μια ευχάριστη και πάνω απ’ όλα ασφαλή παρακολούθηση του.
Γι’ αυτό δε πρέπει να ξεχνάμε κάποιους βασικούς κανόνες που όταν τηρούμε βοηθάμε τον παραπάνω σκοπό της οργάνωσης.
- Κινούμαστε στις ενδιάμεσες διαδρομές πάντα με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και δε παρασυρόμαστε από τα περάσματα των αγωνιστικών, τα οποία έχουν όλα τα μέτρα ασφαλείας και κινούνται σε κλειστό δρόμο.
- Δε παρκάρουμε κοντά στα Σ.Ε.Χ. και τα ΣΤΟΠ κάθε Ειδικής Διαδρομής, δημιουργώντας πρόβλημα στα αγωνιστικά που φτάνουν εκεί αλλά και στα μέλη της οργάνωσης.
- Καθόμαστε πάντα σε ασφαλή σημεία όπου είναι αδύνατο να μας χτυπήσει αυτοκίνητο σε περίπτωση εξόδου. Φροντίζουμε δε, να έχουμε και χώρο διαφυγής και να μη μετακινούμαστε άσκοπα πριν τελειώσει ο αγώνας.
- Ακολουθάμε πάντα τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των κριτών και τους βοηθάμε στο δύσκολο έργο τους
- Δεν αφήνουμε σκουπίδια μέσα στις διαδρομές.
- Φροντίζουμε να βρισκόμαστε πάντα πολύ νωρίτερα από την εκκίνηση κάθε Ε.Δ. στη θέση μας, και να φεύγουμε μόνο μετά το πέρασμα και του ουραγού.
Να υπενθυμίσουμε στους φίλους θεατές, ότι εάν θέλουν να βρεθούν μέσα σε μια Ε.Δ θα πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού διότι μετά κλείνει ο δρόμος για λόγους ασφαλείας.
Όσοι θέλουν να δουν τα αγωνιστικά στη διαδικασία το Τεχνικού Ελέγχου, μπορούν να βρεθούν το Σάββατο 17 Απριλίου, 09:00 με 12:00 στις εγκαταστάσεις του χορηγού του αγώνα “CHANIA CAR & TRUCKS” (Μουρνιών 32).
Το απόγευμα της ίδια μέρας στην κεντρική Αγορά των Χανίων, θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων ενώ την Κυριακή 18 Απριλίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τέσσερεις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, και στις 15:40 να χειροκροτήσετε –πάλι στην πλατεία Αγοράς – τους τερματίσαντες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε