16/4/10

10ο Rally Χανίων

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν να παρακολουθήσετε το 10ο Rally Χανίων, ένα αγώνα που θα εξελιχθεί στα πανέμορφα βουνά του Νομού Χανίων στις 17 & 18 Απριλίου 2010. Βασικό μέλημα της λέσχης, είναι οι θεατές του αγώνα να έχουν μια ευχάριστη και πάνω απ’ όλα ασφαλή παρακολούθηση του.
Γι’ αυτό δε πρέπει να ξεχνάμε κάποιους βασικούς κανόνες που όταν τηρούμε βοηθάμε τον παραπάνω σκοπό της οργάνωσης.
- Κινούμαστε στις ενδιάμεσες διαδρομές πάντα με τους κανόνες του Κ.Ο.Κ. και δε παρασυρόμαστε από τα περάσματα των αγωνιστικών, τα οποία έχουν όλα τα μέτρα ασφαλείας και κινούνται σε κλειστό δρόμο.
- Δε παρκάρουμε κοντά στα Σ.Ε.Χ. και τα ΣΤΟΠ κάθε Ειδικής Διαδρομής, δημιουργώντας πρόβλημα στα αγωνιστικά που φτάνουν εκεί αλλά και στα μέλη της οργάνωσης.
- Καθόμαστε πάντα σε ασφαλή σημεία όπου είναι αδύνατο να μας χτυπήσει αυτοκίνητο σε περίπτωση εξόδου. Φροντίζουμε δε, να έχουμε και χώρο διαφυγής και να μη μετακινούμαστε άσκοπα πριν τελειώσει ο αγώνας.
- Ακολουθάμε πάντα τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των κριτών και τους βοηθάμε στο δύσκολο έργο τους
- Δεν αφήνουμε σκουπίδια μέσα στις διαδρομές.
- Φροντίζουμε να βρισκόμαστε πάντα πολύ νωρίτερα από την εκκίνηση κάθε Ε.Δ. στη θέση μας, και να φεύγουμε μόνο μετά το πέρασμα και του ουραγού.
Να υπενθυμίσουμε στους φίλους θεατές, ότι εάν θέλουν να βρεθούν μέσα σε μια Ε.Δ θα πρέπει να το κάνουν τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού διότι μετά κλείνει ο δρόμος για λόγους ασφαλείας.
Όσοι θέλουν να δουν τα αγωνιστικά στη διαδικασία το Τεχνικού Ελέγχου, μπορούν να βρεθούν το Σάββατο 17 Απριλίου, 09:00 με 12:00 στις εγκαταστάσεις του χορηγού του αγώνα “CHANIA CAR & TRUCKS” (Μουρνιών 32).
Το απόγευμα της ίδια μέρας στην κεντρική Αγορά των Χανίων, θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων ενώ την Κυριακή 18 Απριλίου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τέσσερεις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, και στις 15:40 να χειροκροτήσετε –πάλι στην πλατεία Αγοράς – τους τερματίσαντες.