20/4/10

1ο Rally Sprint Χαλκιδικής – Με σημαντικές παροχές !

Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής, διοργανώνει στις 1-2 Μαίου, τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος Ράλλυ με αρκετές παροχές προς τα πληρώματα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Με την βοήθεια της Νομαρχίας Χαλκιδικής, η ΛΕ.Μ.Α.Χ έχει εξασφαλίσει για όλα τα πληρώματα 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Porto Carras Grand Resort (http://www.portocarras.com). Επίσης για τα επιπλέον δωμάτια που τα πληρώματα πιθανόν να χρειαστούν για μηχανικούς και φίλους έχει οριστεί η τιμή του δωματίου στα 79 ευρώ ανά ημέρα ενώ υπάρχει και η επιλογή της ημιδιατροφής με επιπλέον χρέωση στα 19 ευρώ ανά άτομο.
Για την μεταφορά των αυτοκινήτων από τη Nότια Ελλάδα, η ΛΕ.Μ.Α.Χ. έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρεία μεταφορών αυτοκινήτων και θα διαθέσει όσες αυτοκινητάμαξες χρειαστεί για την μεταφορά των αγωνιστικών σε πολύ προνομιακή τιμή της τάξεως των 170 ευρώ ανά αυτοκίνητο μετ’ επιστροφής.
Το πριμ εκκίνησης ορίζεται στα 70 ευρώ για κάθε πλήρωμα που θα ξεκινήσει στον αγώνα ενώ εκτός από τα προκηρυγμένα έπαθλα η ΛΕ.Μ.Α.Χ. θέλοντας να βοηθήσει τους νέους οδηγούς θα δώσει χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ στον πρώτο οδηγό κάτω των 23 ετών που θα τερματίσει τον αγώνα.
Το παράβολο συμμετοχής και ασφάλισης ορίζεται στα 200 ευρώ και θα πρέπει να κατατεθεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 22:00 που είναι και η λήξη των συμμετοχών.
Αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΛΕ.Μ.Α.Χ (http://www.lemach.gr), στην ενότητα «Αγώνες».