Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΑΛ σε δημοσίευμα του greekmotorsport.blogspot.com

Κύριοι ή κύριε….του greekmotorsport.blogspot.com
Ως εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ.της Α.Λ.Α.Λ.,αλλά και ώς ο καθ΄ύλην αρμόδιος για το 2ο Ράλλυ Σπρίντ Μπράλου, καθ΄οτι Αλυτάρχης του αγώνα, σας απαντώ,εξ ονόματος όλων των μελών του Δ.Σ.και της Οργανωτικής Επιτροπής, στο ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ δημοσιευμά σας, τα κάτωθι, και παρακαλούμε να δημοσιευθoύν αυτούσια ΑΜΜΕΣΑ πρός αποκατάσταση της Αλήθειας.
1 - Η Α.Λ.Α.Λ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ότι ο αγώνας δέν θα γίνει εάν δεν έχει 30 ή 50 ή 100 συμμετοχές.
2 - Η Α.Λ.Α.Λ. εχει Δ.Σ.,και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, και ο εν λόγω αγώνας ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, μέ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ,στούς οποίους μπορείτε και ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ να απευθύνεσθε γιά όποιαδήποτε πληροφορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ και να παίρνετε ΕΠΩΝΥΜΕΣ απαντήσεις προκειμένου να έχετε βνΕΠΩΝΥΜΕΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ πληροφορίες πρός δημοσίευση.
3 - Η Α.Λ.Α.Λ ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ", αόριστα όπως επικαλείσθε, και σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ - ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να τους ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, είδάλλως να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ζητώντας συγγνώμη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ" για την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που τους παρείχατε (αλήθεια γιά ποίο λόγο???)
4 - Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι : το 2ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΟΥ ΘΑ νΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ -πράγμα που γιά μάς ηταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ απο την πρώτη στιγμή της προκύρηξής του,πολύ πρίν το ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ - μόνο και μόνο γιατί η Α.Λ.Α.Λ. τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ, αλλά και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ,καί κατόπιν ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
5 - Τελειώνοντας θα θέλαμε να "ζητήσουμε συγγνώμη" από όλους όσους σας "διαβάζουν", διότι πιστεύοντας ότι έτσι εξυπηρετούμε την πληρέστερη ενημέρωση και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σας στείλαμε πλήρη ενημέρωση γιά τον αγώνα μας, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ξαναγίνει, διότι δεν προτιθέμεθα να είμαστε "ένα δόντι στο γρανάζι" της παραπληροφόρησής σας, που ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ (αλήθεια για ποίο λόγο?? a.g.b. ?? - ΩΪΜΕ ΣΑΣ!!!) στόν πολύπαθο χώρο του σπόρ.
Για τήν Α.Λ.Α.Λ.
Νίκος Μανώλης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)