Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν γυρίζει ο Schumacher στην FORMULA1 !

Ύστερα από το ατύχημα του Felipe Massa, η Ferrari έτρεξε με μόνο ένα μονοθέσιο στο δέκατο αγώνα, πράγμα που θα αλλάξει στη Βαλένθια, στις 23 Αυγούστου. Έχουν οργιάσει λοιπόν οι φήμες σχετικά με τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του στους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν, με στόχο να διατηρήσει τη Scuderia στην 3η θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών. Και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να μαντέψει κανείς πού πήγε το μυαλό όλων !
«Μα ποιος άλλος; Κανένας διαθέσιμος οδηγός δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Michael Schumacher», είπε ο Niki Lauda μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση.
Μάλιστα, όταν οι συνομιλητές του ανέφεραν το όνομα του απολυμένου από τη Scuderia Toro Rosso, Sebastien Bourdais, ο Lauda δεν δίστασε να απαντήσει: «Τι να τον κάνουν αυτόν; Εγώ μπορώ να οδηγήσω καλύτερα! Ειλικρινά, όποιος ασχολείται μαζί του απλά χάνει χρόνο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καν περίπτωση να τον σκεφτεί η Ferrari όταν δεν μπορούσε να επικρατήσει ούτε του Buemi!».Παράλληλα, χαρακτήρισε «άχρηστους» τους δύο δοκιμαστές της ιταλικής ομάδας, τους Luca Badoer και Marc Gene. Όμως προς το παρόν, τίποτα δεν υποδηλώνει ότι ο 40χρονος πια Schumi μπορεί να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της F60. Ούτε καν ο δαιμόνιος μάνατζέρ του, ο Willi Weber, που όλοι ξέρουμε πόσο του αρέσει να προκαλεί ντόρο.«O Michael αποκλείεται να επιστρέψει», είπε ο κύριος 10% κόβοντας την όρεξη των εκατομμυρίων οπαδών του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, του οποίου -όπως σημείωσε και η γερμανική εφημερίδα Bild- η αγωνιστική superlicense έχει λήξει. Βέβαια, είναι σαφές ότι μπροστά στην τεράστια δημοσιότητα που θα πάρει μία ενδεχόμενη επιστροφή του σπουδαιότερου οδηγού όλων των εποχών, ο Bernie Ecclestone θα ετοίμαζε καινούρια μέσα σε... δευτερόλεπτα.Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, μία επιλογή θα μπορούσε να είναι ο Nelson Piquet που είναι υπό διωγμόν στη Renault αν και προσωπικά θεωρώ πιο πιθανό το σενάριο δανεισμού του Giancarlo Fisichella από τη Force India, πράγμα που θα προβιβάσει σε θέση επίσημου οδηγού στην Ινδική ομάδα, έναν άλλο Ιταλό οδηγό, τον Tonio Liuzzi.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)