Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

T.S.D. Regularity Rally ...

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α)  και υπό την Αιγίδα του  Δήμου Φυλής, το Time Speed Distance Regularity Rally  το Σάββατο  16 Νοεμβρίου 2019, το οποίο  προσμετρά  στο  AC3 - Argolis  Historic Trophy  με συντελεστή 1. Μετά την περυσινή επιτυχία του T.S.D. Regularity Rally 2018 τα πληρώματα δήλωσαν  ενθουσιασμένα και προέτρεψαν τους Οργανωτές να επαναληφθεί η εκδήλωση, με σκοπό να γίνει θεσμός ως το Regularity Rally σταθερής Μ.Ω.Τ. Το T.S.D. Regularity Rally με το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού τείνει να καθιερωθεί ως  μία εκδήλωση  έξω από τα συνηθισμένα. Για φέτος  οι Ε.Δ.Α σταθερής Μ.Ω.Τ.(κρυφές χρονομετρήσεις)  αλλά και κάποιες  Ε.Δ.Α. με ιδανικό χρόνο (φανερές χρονομετρήσεις) που θα ξεκινούν παράλληλα με το ίδιο  σημείο εκκίνησης, θα αναδείξουν τους ακριβέστερους, έτσι ώστε να υπάρχουν «αγωνιστικά» χαρακτηριστικά και των 2 οργανωτριών λεσχών. Σε κάθε αρχή ΕΔΑ θα γίνεται ολικός μηδενισμός οδόμετρου που αποτελεί σημαντική βοήθεια για τα πληρώματα, χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης. Η διαδρομή περιλαμβάνει, παλιές  απαιτητικές οδηγικά  Ακροπολικές Ειδικές Διαδρομές, με καλό οδόστρωμα στην Αττική – Βοιωτία – Κορινθία. Η διαδρομή της εκδήλωσης θα ξεκινήσει ταυτόχρονα από τις έδρες των δύο λεσχών στις 07:00 του Σαββάτου 16/11/2019. Πλησίον της 1ης ΕΔΑ στην Φυλή, θα  γίνει  ο τεχνικός έλεγχος  από 09:00-10:00 για όλα τα αυτ/τα. Η επανεκκίνηση θα δοθεί  στις 10:30 και  οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν περίπου 240 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 10 Ε.Δ.Α (έως 30 χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα. Oι χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1),με το σύστημα Chronopist (transponders) και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από τον Σ.Ι.Σ.Α. Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα απόστασης και χρόνου. Τα πληρώματα θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν υψηλή ΜΩΤ (καλά προετοιμασμένα οχήματα), ή μεσαία Μ.Ω.Τ, που προτείνεται για πληρώματα με οχήματα μικρότερα των 1200 cc, για μικρότερη  καταπόνηση τους ή για πληρώματα με διαφορετική προσέγγιση στον αγώνα. Δεκτά γίνονται πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής από 1961-1989, ενώ τα αυτοκίνητα  κατηγορίας GT (1990-1999) γίνονται δεκτά αλλά εκτός γενικής κατάταξης. Έπαθλα θα απονεμηθούν στα τρία (3) πρώτα πληρώματα υψηλής και στα τρία (3) πρώτα πληρώματα μεσαίας Μ.Ω.Τ. Επίσης θα απονεμηθούν έπαθλα για τα 3ο πρώτα πληρώματα χωρίς συνδεδεμένα όργανα μέτρησης και το 1ο πλήρωμα με αυτ/το κατηγορίας GT.
Το παράβολο της εκδήλωσης ορίζεται στα 80 ευρώ και περιλαμβάνει:
• Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 
•Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης, έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κ.ά.
Όπως και πέρυσι η παραλαβή των εντύπων και των transponders θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 15/11/2019 στην  έδρα του Σ.Ι.Σ.Α. Δηλώσεις συμμετοχής εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο, γίνονται δεκτές έως την Τρίτη  12 Νοεμβρίου 2019. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α