7/12/17

3ος & 4ος γύρος HTTC - Μέγαρα ...


Διπλός αγώνας για το Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης (HTTC) 2017! Ο θεσμός επιστρέφει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου για να ολοκληρωθεί με τον 3ο και 4ο φετινό του γύρο, που διοργανώνει η «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Χωρισμένοι στις τρεις Κατηγορίες Stock, Sport και Extreme βάσει τη δυναμικής των αυτοκινήτων τους, καθώς και των ελαστικών τους, οι αγωνιζόμενοι του θεσμού θα κάνουν σε μία ημέρα δύο ζευγάρια πέντε αγωνιστικών γύρων, καθένα εκ των οποίων θα μετρά ως ξεχωριστός αγώνας. Κάθε οδηγός θα βγαίνει στην πίστα για το πρώτο γύρο προθέρμανσης, και ακολούθως για τους πέντε αγωνιστικούς του γύρους. Από την πρόσθεση των χρόνων από τις δύο πρώτες πεντάδες καθενός θα προκύψει η τελική κατάταξη του πρώτου αγώνα, και από τις δύο τελευταίες πεντάδες η τελική κατάταξη του δεύτερου.
Θυμίζουμε ότι στην κατηγορία Sport εμπίπτουν αυτοκίνητα χωρίς μετατροπές στο σασί ή στο κιβώτιο παρά μόνο με ελευθερίες στην ανάρτηση και με εξοπλισμό ασφαλείας, με ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1, ενώ στη Stock ίδιων προδιαγραφών αυτοκίνητα αλλά με ελαστικά δρόμου (όχι semi-slicks). Η Extreme είναι η ελεύθερη κατηγορία, όπου επιτρέπεται κάθε είδους αυτοκίνητο, αγωνιστικό ή μη, με επίσης ελεύθερα ελαστικά.
Κατά συνέπεια, με την υποστήριξη και των χορηγών του θεσμού -TOYO TIRES, Racecraft - NANKANG Motorsport, RSD Öhlins και Sparco Club-Racing Star- οι αγωνιζόμενοι του HTTC αποκτούν με ασφάλεια τη δυνατότητα της αγωνιστικής εμπειρίας, και του ορθού εμπλουτισμού των οδηγικών τους παραστάσεων - πέραν της εμπλοκής τους, όπως φάνηκε στους δύο πρώτους αγώνες του θεσμού, σε πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες για τις νίκες των Κατηγοριών και των επιμέρους Κλάσεων.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 3ο και 4ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον τελευταίο για το 2017 -διπλό- αγώνα του HTTC στην πίστα των Μεγάρων πρέπει να υποβάλλουν τη φόρμα συμμετοχής τους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου στη γραμματεία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στο e-mail ellada.racingclub@gmail.com ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 210.5780157, 6944.531231 και 6973.018485. 
Πρέπει, θυμίζουμε, κάθε συμμετέχων να έχει έγκυρο Δελτίο Αθλητή σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα Σωματεία αυτοκινήτου της Ελλάδας και να έχει εκδώσει αγωνιστική άδεια Β στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.). Σε περίπτωση που κάποιος αγωνιζόμενος χάσει την προθεσμία υποβολής συμμετοχής, είναι εφικτό η δήλωση συμμετοχής του να γίνει δεκτή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 02/10, ώρα 14:00, με προσαύξηση παραβόλου συμμετοχής 20% του αρχικού.
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 15/12 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι) κάθε απόγευμα στις 18:00-21:00, ενώ το Σάββατο 16/12 θα στεγάζεται στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία, για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.
Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210.5780157, 6944.531231, 6973.018485
Website: www.ellada-racingclub.gr
Facebook: Ελλάδα - Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής