6/9/17

HTTC : Οι εξελίξεις λίγο πριν την έναρξη ...


Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του HTTC 2017 με τον πρώτο αγώνα στην πίστα των Μεγάρων να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Οι προετοιμασίες από την οργανωτική επιτροπή του HTTC όσο και από το σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς ενώ υπάρχουν και ευχάριστες εξελίξεις.
Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το "έπαθλο" που αθλοθέτησε η TOYO TIRES, επίσημος συνεργάτης του HTTC, που αφορά την γενική κατάταξη της κατηγορίας SPORT και μόνο όσους έχουν επιλέξει ελαστικά TOYO. Ο πρώτος της συγκεκριμένης κατάταξης σε κάθε αγώνα θα κερδίζει 4 ελαστικά TOYO αρχικής αξίας 700€, ο δεύτερος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 500€ και ο τρίτος 4 ελαστικά αρχικής αξίας 300€.
Ενδιαφέρουσα η δυνατότητα στα μέλη του HTTC να επιλέξουν τον αριθμό με τον οποίο θα αγωνίζονται σε όλο το έπαθλο του 2017 ενώ όλα τα αυτοκίνητα θα φέρουν αυτοκόλλητα σε συγκεκριμένα σημεία (φάσα εμπρόσθιου παρμπρίζ, πόρτες) με στόχο την προβολή των χορηγών αλλά και την ομοιομορφία του θεσμού.
Επιπρόσθετα, την ημέρα του αγώνα στην πίστα θα βρίσκεται εκφωνητής προκειμένου οδηγοί και θεατές να ενημερώνονται άμεσα για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα.
Τέλος με στόχο την ακόμα καλύτερη προβολή και προώθηση του αγώνα και γενικότερα του θεσμού θα υπάρξει κάλυψη από φωτογράφο και από εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού.   


Θυμίζουμε ότι οι κατηγορίες του HTTC για το 2017, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών των αυτοκινήτων, καθώς και του τύπου των ελαστικών που χρησιμοποιούν, είναι οι Stock, Sport και Extreme. Ο αγώνας θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά σκέλη, καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη βαθμολογία. Κάθε αυτοκίνητο θα εκτελεί σε κάθε σκέλος έναν ελεύθερο και πέντε χρονομετρημένους γύρους. Για την βαθμολογία του κάθε σκέλους θα προσμετρά ο συνολικός χρόνος των χρονομετρημένων γύρων, ενώ για την τελική κατάταξη της ημέρας θα προστίθεται η βαθμολογία των δύο σκελών.
Υποστηρικτές της προσπάθειάς μας είναι η Racecraft, αντιπρόσωπος των ελαστικών NANKANG Motorsport καθώς και άλλων εταιριών αγωνιστικού εξοπλισμού και όπως πάντα η TOYO.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τον 1ο αγώνα του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης 2017 λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017.


Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210.5780157, 6944.531231, 6973.018485