12/7/17

"Πάνω από τα Όρια" - “Autosprint Live” ...


Στην τελευταία για τη φετινή σεζόν τηλεοπτική εκπομπή, ο πολύπειρος οδηγός αγώνων από τον Βόλο, Αντώνης Σταφυλοπάτης, μιλάει με το Στράτο Φωτεινέλη στο "Πάνω από τα Όρια" αυτής της εβδομάδας. Η συζήτηση ανάμεσά τους περιλαμβάνει αναμνήσεις από το παρελθόν αλλά και πολλά νέα για το παρόν και το μέλλον.
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται από το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV.
Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση: ΕΔΩ!
Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά που θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι. Καλεσμένος στο  studio στην σημερινή εκπομπή ο Αντ/εδρος της Ο.Μ.Α.Ε. και Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Α.Σ.Μ.Α. κος Μανώλης Χαλιβελάκης.
Όπως κάθε εβδομάδα επίσης θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr