14/2/17

Κοπή πίτας ΑΛΜΑ Αιγίου ...


Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (ΑΛΜΑ) έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κατάστημα “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ“ στην παραλία Αιγίου. Μεγάλη ήταν η προσέλευση μελών της και φίλων του αθλητικού σωματείου. Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό και χαρούμενο, με τις συζητήσεις να παίρνουν φωτιά γύρω από το αυτοκίνητο και τους αγώνες και όχι μόνο.
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα tablet 10 ιντσών, προσφορά του αθλητικού σωματείου. Επίσης βραβεύτηκαν και δύο μέλη της, ο Παντελής Παπανδρέου και Παναγιώτης Κονδύλης για τις επιδόσεις  τους για το 2016. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο νέος πρόεδρος Σωκράτης Αγγελόπουλος που ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους αλλά και μίλησε για τα σχέδια της ΑΛΜΑ το 2017. Τον λόγο επίσης πήρε και ο απελθών πρόεδρος  Κώστας Μίχαλος που δήλωσε διαθέσιμος για οποιαδήποτε μελλοντική βοήθεια του ζητηθεί. Τέλος τις ευχές του εξέφρασε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος για μια επιτυχημένη χρόνια γεμάτη δημιουργικά πράγματα για το Αίγιο.


Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού  Συλλόγου Αιγίου και τα μέλη  του ΔΣ  για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Επίσης τους εκπροσώπους των γειτονικών Αθλητικών Σωματείων της Πάτρας Α.Ο.Π. και ΦΙΛΠΑ  που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Καλή χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα και καλούς αγώνες στους αθλητές μας!