30/12/16

CMC Challenge 2017 ...


Tο Classic Mini Club (CMC), ανακοινώνει το “CMC CHALLENGE 2017” μια μοναδική συνδιοργάνωση των λεσχών ΦΙΛΠΑ, ΣΙΣΑ και AC3, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. και του Δήμαρχου Πεντέλης.
Η σχεδίαση του rally, που έχουν αναλάβει τα μέλη του CMC Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης, υπόσχεται να είναι μια μοναδική εκδήλωση γιατί είναι η πρώτη φορά που οι 3 μεγάλες λέσχες συνδιοργανώνουν ένα regularity rally που θα είναι μια γιορτή για τους λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου και προσμετρά στο «Classic Mini Trophy 2017» καθώς και στο «Argolis Historic Trophy» με συντελεστή 1.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 , από την πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης. Τα αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν μια όμορφη διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Αττικής και θα τερματίσουν μετά από 5 ώρες περίπου στο Δημαρχείο. Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 160 Km σε 1 σκέλος, με 6 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις.
Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 08:00-09:30 στον χώρο της εκκίνησης.
Στo “CMC CHALLENGE 2017” ισχύει ο πάγιος κανονισμός regularity της Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α. και τα επιτρεπόμενα όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης με ενδείξεις προπορείας - καθυστέρησης ή υπολογισμού Μ.Ω.Τ.
Οι χρονομετρήσεις θα γίνουν στο δευτερόλεπτο, με αυτόματη ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο και στον τερματισμό.
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα €80,00 (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
Παράβολο Συμμετοχής.
Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης.
Έντυπα της εκδήλωσης (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ).
Έπαθλα και αναμνηστικά.
Γεύμα απονομής (μπουφέ)
Οι συμμετέχοντες, έχουν την επιλογή να συμμετάσχουν στην κατηγορία “Regularity” ή στην κατηγορία «Touring Trophy». Και οι δύο κατηγορίες θα ακολουθήσουν τις ίδιες διαδρομές, απλώς η κατηγορία «Touring Trophy» στοχεύει περισσότερο στην οδηγική απόλαυση και περιλαμβάνει λιγότερες ειδικές διαδρομές ακριβείας (χρονομετρήσεις). Και στις δύο κατηγορίες οι μέσες ωριαίες ταχύτητες δεν θα υπερβαίνουν τα 50 χλμ/ώρα, όπως ορίζει η FIVA. Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής θα έχουμε την συνοδεία και υποστήριξη της Οδικής Βοήθεια της Interamerican.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.