Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

KENDA Tires ...


H ασιατική φίρμα ελαστικών KENDA, που αντιπροσωπεύεται και στην Ελλάδα από την Θεοχαράκης Α.Ε, “σκοράρει” στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Ιταλικού Πρωταθλήματος,  μέσω της προβολής της από τα περιμετρικά LED τελευταίας τεχνολογίας,  που βρίσκονται στα στάδια  Fiorentina, Lazio Rome, Sampdoria Genua, Udinese Calcio και CFC Genua.
Με την συγκεκριμένη προβολή της στο κορυφαίο Ιταλικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η KENDA θα εξασφαλίσει απήχηση, τόσο στους χιλιάδες φιλάθλους που θα παρακολουθούν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες εντός των γηπέδων, όσο και στα εκατομμύρια των τηλεθεατών μέσω των τηλεοπτικών δικτύων, SKY Italia Go, Mediaset Premium, καθώς και από το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι της Ιταλίας, το Juventus channel.
Για την KENDA, η επιλογή της συγκεκριμένης διαφημιστικής προβολής, έγκειται στο γεγονός της μεγάλης απήχησης που έχει το ποδόσφαιρο στην καθημερινότητα των Ιταλών και είναι απολύτως συμβατή με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της, που αποσκοπεί στην εξοικείωση των καταναλωτών με το εμπορικό σήμα KENDA, προκειμένου να το  καταστήσει ακόμα πιο δημοφιλές. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η KENDA επενδύει συστηματικά στις ενέργειες που σχετίζονται με αθλητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων στο χαρτοφυλάκιό της περισσοτέρων από 250 αθλητών, ομάδων και εκδηλώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με μεγάλα ονόματα του αθλητικού γίγνεσθαι, όπως για παράδειγμα η πασίγνωστη ομάδα μπάσκετ των Cleveland Cavaliers, στο NBA. 
Η KENDA αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας κατασκευαστή ελαστικών, με πάνω από μισό αιώνα παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Γνωρίστε και εσείς τα ελαστικά KENDA, έχοντας ως γνώμονα ότι μπορούν να ανταγωνιστούν σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές, με την εγγύηση της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, από την Θεοχαράκης Α.Ε. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα