18/3/16

Νέα του Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με τον Μάρτιο να έχει φτάσει στα μέσα του οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αρχίζουν και φουντώνουν.
Το ρόδι για το 2016 σπάει ο Κώστας Γκαγκαμάνος που με το πολύ δυνατό του BMW Μ3 θα συμμετάσχει στο Drag Battle που θα διεξαχθεί στο Drag Park στην Θήβα. 
Ο έμπειρος στις δύο ρόδες αθλητής θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στους τέσσερις τροχούς και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των 12 δευτερολέπτων.
Βέβαια για να ξεκινήσει μια χρονιά πρέπει να τελειώσει η προηγούμενη. Αυτό έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο όταν και ολοκληρώθηκαν οι απονομές της Ο.Μ.Α.Ε. στους διακριθέντες αθλητές του 2015.
Ο Ο.Μ.Α.Θ. νιώθει υπερήφανος για την εκπροσώπηση του εκεί όχι από έναν ούτε από δύο αλλά από πέντε αθλητές.
Έτσι ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους :

Ψιλιώτη Κωνσταντίνο: 1ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων ΕΕ/11 1ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ε έως 2 Λίτρα
Πλάγο Ιωάννη: 1ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Οδηγός  Α/6 3ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Οδηγός  F2
Ρέντη Αλκιβιάδη: 1ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Συνοδηγός  Α/6 2ος Νικητής Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Συνοδηγός  F2
Μιχαήλ Σταμάτη: 2ος Νικητής Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου Rally Οδηγός Ν/2
Κορίνθιο Γρηγόρη: 2ος Νικητής Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου Rally Συνοδηγός Ν/2


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται σους διακριθέντες αθλητές της ανάλογες επιτυχίες για το 2016 και καλή επιτυχία στον Κώστα Γκαγκαμάνο για τον πρώτο του αγώνα σε τέσσερις τροχούς.