30/9/15

Ευχαριστήρια Επιστολή .....


Το Δ.Σ. του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. από όποιο μετερίζι και αν ήταν αυτό.
Την Ο.Μ.Α.Ε., τον αλυτάρχη κ. Μαραντζίδη και τον βοηθό του κ. Χαρατάσο, τους αγωνοδίκες κ. Κέπετζη και κ. Λιάκο, τον παρατηρητή του αγώνα κ. Αθανασίου, τον επικεφαλής τεχνικό έφορο κ. Παπακώστα και τους τεχνικούς εφόρους κ. Τσικίνα, κ. Πινούλη και κ. Κουρούπα.
Τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων με τους αγωνιζομένους κ. Γκαβέζο, την γραμματεία του αγώνα κα. Σπανδώνη, τον επικεφαλής ασφάλειας κ. Αγοραστό, τον ιατρό του αγώνα κ. Αφθονίδη, τον υπεύθυνο service park κ. Γεωργάκα, τους βοηθούς κ. Χριστόπουλο και κ. Βαρελά  και τον υπεύθυνο επικοινωνιών κ. Χατζηδημητρίου.
Τους δεκάδες φίλους-συνεργάτες κριτές, ενδιάμεσους και φύλακες, το Πυροσβεστικό και Αστυνομικό Σώμα, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, τους Έλληνες Διασώστες, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών και το Ε.Κ.Α.Β. που ασφάλισαν τις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Τις εταιρίες οδικής βοήθειας Hellas Service και Kamzelis, τον κ. Κουτσμανή της διαφημιστικής εταιρίας RedFish, την Baxevanakis Jap Autoparts, την Stepmat, την Green Cola, την Σπιτική Πίτα, την Top Line S.A. και τις μπαταρίες Delcore.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την απροσδόκητα μεγάλη συνεισφορά σε ότι αφορά την προβολή αυτού του τόσο σημαντικού αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στην Hellenic Motor Museum για την αμέριστη υποστήριξη στην δημιουργία της απόλυτα επιτυχημένης  Έκθεσης Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων.
Πολύτιμη υπήρξε η συμπαράσταση της πολιτείας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να πρωτοστατεί και τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Θέρμης, Πολυγύρου, Χορτιάτη – Πυλαία και Αριστοτέλη να ακολουθούν. Πολλά από όσα έγιναν στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν υπήρχαν οι εταιρίες BMW Τρικαλιώτης Α.Ε., Μασούτης Α.Ε. και  BIRRA PEJA, τις οποίες ευχαριστεί ο Α.Ο.Θ. ευελπιστώντας σε μια εξίσου εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον.  
Τέλος, τεράστια ήταν για άλλη μια χρονιά η βοήθεια της Δ.Ε.Θ. – Helexpo, η οποία συμπαραστέκεται και στηρίζει με πολλαπλούς αφανής τρόπους το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Η αμεσότητα και αποτελεσματικότητα των κ. Τζήκα (πρόεδρο Δ.Ε.Θ. – Helexpo ), κ. Ποζρικίδη (Διευθύνων Σύμβουλο Δ.Ε.Θ. – Helexpo) κ. Παυλίδη (Υποστήριξη Οργάνωσης), κα. Υψηλάντη (προϊσταμένη τμήματος διαφημίσεων), κα. Γραμματοπούλου (προϊστάμενη δημοσίων σχέσεων ) και των  υπολοίπων συνεργατών ήταν υποδειγματική.    

Σας ευχαριστούμε, με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. 

Γιάννης Ψηφίδης Πρόεδρος