3/7/15

Καλό ξεκίνημα για Σερδερίδη .....


Καθόλου άσχημο δεν ήταν το ξεκίνημα του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Πολωνίας, 7ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Ο Έλληνας οδηγός με τον Βέλγο συνοδηγό του, Fred Miclotte, σημείωσαν τον 22ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στα 27 πληρώματα της κατηγορίας WRC2 που ξεκίνησαν τον αγώνα. «Η ειδική διαδρομή ήταν ιδιαίτερα γλιστερή και δεν θέλησα να ρισκάρω. Είναι γνωστό ότι σε ειδικές αυτής της μορφής δεν μπορείς να κερδίσεις αρκετά, αντίθετα όμως μπορείς να τα χάσεις όλα», δήλωσε ο συμπατριώτης μας μετά το τέλος της ειδικά διαμορφωμένης μικτής (άσφαλτος/ χώμα) υπερειδικής στην πόλη του Mikolajki.


Ο Σερδερίδης νιώθει πλέον έτοιμος για τον πραγματικό αγώνα που ξεκινάει την Παρασκευή το πρωί ρυθμίζοντας κατάλληλα το setup της Citroen DS3 R5 που οδήγησε στο shakedown νωρίτερα. «Κάναμε 2 περάσματα από το shakedown. Βελτιώσαμε το setup στο δεύτερο πέρασμα και θα διατηρήσουμε αυτές τις ρυθμίσεις στις ειδικές του πρώτου σκέλους. Είμαστε ικανοποιημένοι και η αισιοδοξία είναι πάντα παρούσα!» δήλωσε ο Καβαλιώτης οδηγός.
Το πρώτο σκέλος του Ράλλυ Πολωνίας συνεχίζεται την Παρασκευή με 8 νέες ειδικές διαδρομές μήκους 150 αγωνιστικών χιλιομέτρων.