30/6/20

Ο Max εμπιστεύεται την CarNext.com ...


Εν αναμονή της πρεμιέρας της αγωνιστικής περιόδου της Formula 1, σας παραθέτουμε το Link με τη νέα διαφήμιση του CarNext.com σε συνεργασία με το αστέρι των μονοθέσιων, Max Verstappen. Δείτε τη νέα διαφήμιση: ΕΔΩ!
Ο Max, λανσάρει το εμπορικό σήμα του CarNext.com, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ψηφιακή πλατφόρμα μεταχειρισμένων, με παρουσία σε 23 χώρες και 45 καταστήματα, με πάνω από 10.000 οχήματα, ελεγμένα με τα  πρότυπα του CarNext.com,  έτοιμα προς on-line αγορά! Μόνο στην Ελλάδα, πάνω από 100 online πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2020!!! (πελάτες που δεν επισκέφτηκαν το φυσικό κατάστημα αλλά έκαναν την αγορά τους μέσω του www.CarNext.com και το όχημα τους παραδόθηκε στο σπίτι τους!!!)  
Πραγματικά εντυπωσιακό νούμερο το οποίο αυξάνεται συνεχώς! Η αγορά όπως και ο Max Verstappen εμπιστεύονται το CarNext.com για την επιλογή του επόμενού τους αυτοκινήτου.
Σύντομα οι πελάτες μας θα μπορούν να αγοράσουν το επόμενό τους αυτοκίνητο από οποιοδήποτε  σημείο της Ευρώπης με παράδοση στην πόρτα τους με την αξιοπιστία του CarNext.com.


Καλή επιτυχία Max!!