28/11/18

3ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας ...


Οι οδηγοί του Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του HTTC, ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου.
Μετά το θέαμα που απολαύσαμε στον προηγούμενο αγώνα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, η συνέχεια αναμένεται καυτή. Άλλωστε ο επόμενος αγώνας, μπορεί να αποτελεί το φινάλε του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αλλά είναι μόνο ο 2ος αγώνας της Super Season η οποία περιλαμβάνει και τους τέσσερις αγώνες της επόμενης χρονιάς και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή 2018-2019.


Οι Ομάδες Ν, Α και Ε, τα Ιστορικά και η Formula Saloon, που μας χάρισαν εντυπωσιακές μάχες στον προηγούμενο αγώνα, θα δώσουν ξανά το «παρών», ενώ αυτή τη φορά θα υπάρχει και η άκρως ανταγωνιστική κατηγορία του Ενιαίου, με τα Skoda Fabia 1.2 TSΙ. Παράλληλα, το ίδιο διήμερο θα διεξαχθεί και ο 2ος φετινός αγώνας του Hellenic Time Trial Challenge (HTTC), με τις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme, και τα αυτοκίνητα του ξεχωριστού επάθλου Clio Cup. Όλα δείχνουν ότι σε δύο εβδομάδες, θα απολαύσουμε ακόμα περισσότερη δράση!


Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει, με την προθεσμία να λήγει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να τρέξουν, είτε στον αγώνα Ταχύτητας είτε στην Ατομική Χρονομέτρηση, θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ.
Η Γραμματεία του αγώνα, που λειτουργεί στα γραφεία της λέσχης ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., μπορεί να παρέχει βοήθεια και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία που απαιτείται για τη δήλωση συμμετοχής.