25/11/17

Η ώρα των πρωταθλητών ...


Σαράντα οδηγοί που θα αγωνιστούν την Κυριακή (26/11) στον τελικό της ανάδειξης των φετινών Πρωταθλητών Ελλάδας, στον 5ο και τελευταίο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, έδωσαν το παρόν στην σημερινή «πρόβα τζενεράλε» στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.
Η προπόνηση των αγωνιζόμενων των κατηγοριών MINI A και Β, Junior, Senior, KZ2 και Club προσέφερε πολύ όμορφο θέαμα και κύλισε χωρίς κανένα απρόοπτο - ακόμα και από τον καιρό που έμεινε στεγνός παρά την βαριά συννεφιά το μεσημέρι. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο Διοικητικός Έλεγχος από το Αθλητικό Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., που διοργανώνει -όπως και τους τέσσερις προηγούμενους, και- τον 5ο αγώνα του Πρωταθλήματος.
Το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν του Karting θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί με τις Ελεύθερες Δοκιμές. Θα ακολουθήσουν, από τις 10:15 οι Χρονομετρημένες Δοκιμές, για τις οποίες κάθε κατηγορία θα διαθέτει 10 λεπτά. Στις 11:35 θα ξεκινήσει το πρώτο σκέλος των αγώνων των κατηγοριών, στις 13:10 το δεύτερο σκέλος, ενώ οι μεγάλοι τελικοί θα αρχίσουν στις 14:45 το μεσημέρι.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting, στη δεύτερη χρονιά της νέας εποχής του, κλείνει με μια μεγάλη γιορτή πλούσιου θεάματος και συγκινήσεων. 

Ραντεβού στο Kartodromo!