22/11/17

"Πάνω από τα Όρια" - "Autosprint Live" ...


Ο Γιώργος Καϊτατζής είναι καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη στο «Πάνω από τα Όρια» αυτής της εβδομάδας. Ο πολύπειρος οδηγός αγώνων μιλά για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό motorsport και σχολιάζει τον πρόσφατο αγώνα ταχύτητας στην Τρίπολη. 
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 17:00. Την Κυριακή προβάλλονται οι εκπομπές "R-Evolution" στις 17:15 και "Παγκόσμια Πρωταθλήματα" στις 17:45. 
Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα απο το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο. 
Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, ΕΔΩ!
Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με ανθρώπους από τον χώρο του "Ενιαίου" καθώς και η Πρόεδρος του σωματείου Ε.Λ.Α.Δ.Α. κα Φωτεινή Ψαρράκου, και φυσικά ενημέρωση από την διεθνή σκηνή.
Η εκπομπή “Autosprint Live” που μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.