5/10/17

2η Φθινοπωρινή εκδ. Ο.Ρ.Κ.Α. ...


Η λέσχη Ο.Ρ.Κ.Α. διοργανώνει την 2η Φθινοπωρινή εκδήλωσή της που θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια. 
Μετά από μια ωραία και σύντομη διαδρομή (90 χλμ) θα καταλήξει στο Grand Bleu Sea Resort δίπλα στην θάλασσα. Η περιήγηση θα ξεκινήσει από τον Αγ. Στέφανο στο πάρκινγκ του "το Χωριάτικο" στις 11:00 ακριβώς, θα κινηθεί μέσω της παράλληλης εθνικής οδού μέχρι το Σχηματάρι και μετά μέσω εθνικής οδού προς Χαλκίδα. 
Η ανασυγκρότηση θα γίνει στο πάρκινγκ της υψηλής γέφυρας όπου μετά την καθιερωμένη φωτογράφιση θα ακολουθήσει τον παραλιακό δρόμο για Ερέτρια. 
Άφιξη στο ξενοδοχείο γύρω στις 12:30. Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια θα ακολουθήσει γεύμα με πλούσιο μπουφέ στο εστιατορίου του ξενοδοχείου. Το απόγευμα και μετά την μεσημεριανή χαλάρωση, βόλτα στο νησί των ονείρων και καφές (προαιρετικός) στα μαγαζιά τις παραλίας. Το βραδάκι παραμένει ελεύθερο για φαγητό και διασκέδαση εντός η εκτός του ξενοδοχείου. Το πρωί θα μας βρει στο εστιατόριο για πρωινό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα με τα αυτοκίνητα για αναγνώριση της περιοχής. 

Η επιστροφή είναι ελεύθερη. 


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και οι φίλοι της λέσχης με τα καθημερινά τους αυτοκίνητα. 
Κόστος συμμετοχής μόνο 60€ ανά πλήρωμα (Δυο άτομα) και σε περίπτωση ενός ανηλίκου μέχρι 12 ετών δωρεάν!!!
Σας περιμένουμε όλους !!! 
Για δηλώσεις συμμετοχής 6986987770 Τσοκανής Τιμολέων - 6975854056 Ντάγκαλος Χρήστος και στο mail της λέσχης orcaclassic@gmail.gr