13/9/17

Στην αφετηρία με 21 συμμετοχές ...


Στην SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς, 5ο γύρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας, οι ποιοτικοί συμμετέχοντες, με ορισμένα αρκετά εντυπωσιακά αυτοκίνητα, καθώς και η τεχνική κλασσική διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων, δημιουργούν ένα συνδυασμό που υπόσχεται όμορφο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ξαναζήσουν αυτήν την τόσο δημοφιλή Ανάβαση.
Η Ομάδα Ε είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές (9), ενώ από 5 έχει η Κατηγορία Ν και η Formula Saloon, και δύο η Κατηγορία Α . Στη Formula Saloon περιλαμβάνονται δύο ατμοσφαιρικά δικίνητα της FSA και τρία δικίνητα Turbo παραγωγής (FST2), όπου εμπίπτει και ένα Skoda Fabia - που, όπως είχε προαναγγείλει το σωματείο Α.Λ.Α.Λ., θα αγωνιστεί ακολουθώντας τον κανονισμό του Ενιαίου Πρωταθλήματος Skoda. 


Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ένθερμη υποστήριξή της στη SEAJETS 19η Ανάβαση Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος διά της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, προεξάρχοντος του Αντιπεριφερειάρχη Ευθύμιου Καραΐσκου, «επιστράτευσε» τις τεχνικές της υπηρεσίες για την ασφαλτόστρωση περίπου 2,5 στρεμμάτων εκατέρωθεν της εισόδου του warm up. Με την διαπλάτυνση αυτή προσφέρεται, έτσι, περισσότερος και χρηστικότερος χώρος στα pits, διευκολύνοντας το έργο των συμμετεχόντων και την ψυχαγωγία των θεατών.
Παράλληλα με την Περιφέρεια και τη στήριξη των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής μέσω του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ο αγώνας χαίρει και της αρωγής και πολύπλευρης βοήθειας του μεγάλου οικοδεσπότη Δήμου Λαμίας, καθώς και της πολύτιμης παρουσίας της SEAJETS, μεγάλου χορηγού της 19ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς. 
Θυμίζουμε ότι ο χώρος του Διοικητικού και Αρχικού Τεχνικού Ελέγχου, τα pits, ο χώρος προθέρμανσης (warm up) και το σημείο εκκίνησης του αγώνα θα βρίσκονται στον οικισμό των Στυρφάκων. Για το Σάββατο 16/9 είναι προγραμματισμένες οι δοκιμές των αγωνιζόμενων (στις 14:00) και για την Κυριακή 17/9 ο αγώνας (στις 11:00 π.μ.).
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) θα προσφέρει «ζωντανή» ενημέρωση μέσω της επίσημης σελίδας Facebook του Σωματείου, ενώ τα αποτελέσματα θα μπορείτε να τα βρίσκετε στην ιστοσελίδα www.alal.gr.

Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε και από τους χορηγούς επικοινωνίας της SEAJETS 19ης Ανάβασης Στυρφάκων-Μοσχοκαρυάς: πρόκειται για τα μέσα ενημέρωσης Star Κεντρικής Ελλάδος, 4ΤΡΟΧΟΙ, Λαμία FM-1, LamiaReport.gr, GRally.gr, efthia.gr, motori.gr, Ilamia.gr, Time2Rally.gr, Automotopatras.gr, Speaker.gr και Mag24.gr.

Πληροφορίες: Γραφεία Α.Λ.Α.Λαμίας (2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών, Συγκρότημα Καρέλλη, 1ος όροφος, Λαμία / τηλ. : 22310-37200,  6977.959322 / fax : 22310-37201)
Website: www.alal.gr