5/5/17

Οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. ...


Εκκίνηση παίρνει το δημοφιλέστερο είδος αγώνων της χώρας μας αυτό των αναβάσεων σε μία περιοχή στην οποία ανθεί τα τελευταία χρόνια σε αυτή της Βορείου Ελλάδας


Η κατηγορία 1400-1600 κ.εκ συγκεντρώνει την πλειοψηφία των αθλητών του σωματείου με τον Γιώργο Σανίδα να σέρνει τον χορό με Peugeot 306.Ο Βολιώτης οδηγός που έκανε το ντεμπούτο του πέρσι συνεχίζει να μαζεύει εμπειρίες εξελίσσοντας παράλληλα και το αυτοκίνητο.


Στην συνέχεια βρίσκουμε τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo.Ο έμπειρος οδηγός έρχεται αγριεμένος  αφού στον Μπράλο το αυτοκίνητο δεν του έκανε το χατήρι να δουλέψει όπως πρέπει και ήδη θεωρείται από τα φαβορί στην κατηγορία του.


Αμέσως μετά ακολουθεί ο Παναγιώτης Αναστασίου με Peugeot 106.Ο νεαρός οδηγός έρχεται με φόρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσε στην ανάβαση Ριτσώνας και φαντάζει ικανός για το καλύτερο.


Τελευταίος στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο Άγγελος Χατζηαγγελάκης με Peugeot 106. Πέρσι είχε αποδειχθεί ο ταχύτερος στην άτυπη κατάταξη της κλάσης του ενώ και το αυτοκίνητο πετούσε στα χέρια των Μιχαήλ-Κορίνθιου πριν ένα μήνα στον Μπράλο.


Τέλος στην κατηγορία 1600-2000 κ.εκ ο Βίκτωρ Σαρρής με Citroen Saxo είναι μία συμμετοχή που θα πρέπει να προσεχθεί πολύ. Όχι μόνο επειδή πέρσι κέρδισε την κατηγορία του στην πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα αλλά επειδή το Saxo του όπου δούλεψε τον έχριζε αυτόματα φαβορί για τη νίκη στον αγώνα και όχι άδικα

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.