31/5/17

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ ...


Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017 διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, με συνδιοργανωτές -για δεύτερη συνεχή χρονιά- την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, καθώς και τους δήμους Αμφίκλειας-Ελάτειας, Δελφών, Δωρίδος, Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.
Μια διοργάνωση τέτοιας εμβέλειας, ωστόσο, δε θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί χωρίς τη συμπαράσταση των χορηγών του αγώνα, καθενός με τη δική του συμβολή. Αυτοί είναι η Seajets, που για τρίτη φορά βρίσκεται δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις με την ιδιότητα του Χορηγού Ονομασίας, η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, ως Επίσημος Χορηγός, καθώς και το Υπουργείο Τουρισμού με τον ΕΟΤ.



Παράλληλα, δίπλα στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017, με την ιδιότητα του Χορηγού Επικοινωνίας, βρίσκονται η ΕΡΤ Περιφέρεια και η ΕΡΤ3, ο διαδικτυακός τόπος Sport24 και ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 103.3, όπως επίσης η τηλεόραση του Star Κεντρικής Ελλάδας και ο ραδιοφωνικός σταθμός Star fm 97,1. 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, λίγο πριν και την επίσημη έναρξή του, εκφράζει σε κάθε έναν ξεχωριστά τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για τη συμπαράσταση και τη συμβολή στη διοργάνωσή του!