6/3/17

8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" ...


Το Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας" ανακοινώνει τη διοργάνωση του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας", που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2017. Το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καλού φίλου, μέλους και γραμματέα της Α.Λ.Α.Λ. επί 30 χρόνια, που έφυγε απροσδόκητα από κοντά μας τον Αύγουστο του 2016. Ο ελάχιστος αυτός φόρος τιμής για έναν άνθρωπο όπως ο Τάσος Καπέλλας, ο Τάσος της Α.Λ.Α.Λ., είναι μια αυτονόητη κίνηση σεβασμού που αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα και τη λογική των ανθρώπων, παλαιότερων ή νεότερων, που εμπλέκονται στη διοργάνωση του σπριντ και είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του. Στο ίδιο πλαίσιο, το Σωματείο θεσμοθετεί για τον συγκεκριμένο αγώνα κύπελλα "Τάσος Καπέλλας", που θα απονεμηθούν  στο πρώτο πλήρωμα της τελικής κατάταξης που, τόσο ο οδηγός όσο και  ο συνοδηγός θα είναι αθλητές της Α.Λ.Α.Λ. Το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" θα περιλαμβάνει 2 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή "Μπράλος-Σκαμνός" που έχει μήκος 15,6 χιλιομέτρων. Η Ειδική Διαδρομή "Μπράλος" είναι μια από τις πιο γνωστές και φημισμένες ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας που χάρη στις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, απέκτησε μεγαλύτερο μήκος λόγω της επισκευής του δρόμου με αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από το Ράλλυ Λαμίας 2016, να τερματίζει πια στο χωριό Σκαμνός και να έχει μετονομαστεί σε "Μπράλος-Σκαμνός". 
Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος ως ο 2ος γύρος του θεσμού, ενώ παράλληλα αποτελεί τον 2ο γύρο και για το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το εγχείρημα στηρίζεται για ακόμη μια φορά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδος, ενώ έχει την ολόθερμη συμπαράσταση του Δήμου Λαμιέων, που όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης. Φυσικά, η προσπάθεια της Α.Λ.Α.Λ. υποστηρίζεται και από το Επιμελητήριο Φθιώτιδος, δηλαδή από όλους τους επαγγελματίες της περιοχής. Επιπλέον, το 8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" διεξάγεται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια   της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα βρίσκεται και ο Χώρος Επισκευών. 

Χορηγός του 8ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" είναι η εταιρεία Ντότσικας ΕΤΑΣΕ-ENEOS.




8ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου "Τάσος Καπέλλας" - Πρόγραμμα

Έναρξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής: Δευτέρα 6 Μαρτίου 
Λήξη προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής:  Παρασκευή 17 Μαρτίου, ώρα 21:00 (Λαμία)
Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 17 Μαρτίου, ώρα 21:00 (Γραμματεία)
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 21 Μαρτίου, ώρα 12:00 (Γραμματεία και Ιστοσελίδα ΑΛΑΛ (www.alal.gr)
Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 25 Μαρτίου, με τη Δύση του Ηλίου (Λαμία)
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 25 Μαρτίου (στον χώρο Διοικητικού Ελέγχου)
Διοικητικός έλεγχος: Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 17:00-19:00 (Γραμματεία)
Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 25 Μαρτίου, ώρα 17:00-19:00 (Ντότσικας ΕΤΑΣΕ-ENEOS) 
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 25 Μαρτίου, 15' μετά το τέλος του Διοικητικού Ελέγχου (Γραμματεία)
Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν / ωράρια εκκίνησης: Σάββατο 25 Μαρτίου, 45' μετά το τέλος του Διοικητικού Ελέγχου (Πίνακας Ανακοινώσεων)
Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 10:00 (ΣΕΧ1: Π.Ε.Ο. Λαμίας- Άμφισσας, 1,43 χιλιόμετρα μετά τη διασταύρωση προς Ηράκλεια
Τερματισμός: Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 12:55 (ΣΕΧ 2Α: Τερματισμός Parc Fermé In)
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Μαρτίου, αμέσως μετά τον τερματισμό (Parc  Fermé)
Ανακοίνωση τελικής κατάταξης: Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 15:15 (15' μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 16:00 (Αίθουσα Εκδηλώσεων "Αρχοντικό Σκούρας")

Δηλώσεις συμμετοχής: Τηλ.: 22310 37201 (fax), Email: symmetoxes@alal.gr
Πληροφορίες: Γραφεία Α.Λ.Α. Λαμίας  (2231 037200-6977959322)

Website: http://alal.gr/