6/2/17

Πάνω από τα Όρια - Autosprint Live ...


Ο Στέλιος Φάκαλης είναι ο καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη στο «Πάνω από τα Όρια» αυτής της εβδομάδας. Ο Έλληνας manager ου δραστηριοποιείται στο εξωτερικό οργανώνοντας με επιτυχία ομάδες και συμμετοχές σε αγώνες στην Ιταλία αλλά και σε όλον τον κόσμο μιλά για την εμπειρία του στο motorsport μακριά από την Ελλάδα και λέει τη γνώμη του για το τι θα μπορούσε να αλλάξει στην ελληνική πραγματικότητα.
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται απο το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV.
Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση : ΕΔΩ!
Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.