3/2/17

27ο Αττικό Ράλλυ 2017 ...


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, (Α.Λ.Α.), συνεκτιμώντας τα δεδομένα, τις δυνατότητες και τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Α. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017:

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στην Πλατεία Αγίας Τριάδος (Π. Πεντέλη). Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα τερματίσει στις 22:06.
Το ServicePark δεν θα γίνει στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις Πεντέλης, αλλά στο Parkingτων Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).
Επισημαίνεται ότι αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπεται από ώρα 15:00 (λήξη αναγνωρίσεων) να κινηθούν στην Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη». Η διαδρομή αυτή θα επιτηρείται συνεχώς από την Οργάνωση.
Η Ειδική Διαδρομή «Πεντέλη» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 17:30 μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 23:45.

Β. Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017:

Το πρώτο αυτοκίνητο θα εκκινήσει από το Parking των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στον Μαραθώνα (οδός Αγίας Μαρίνας).στις 9:30 το πρωί και θα κατευθυνθεί προς Γραμματικό για την πρώτη ειδική διαδρομής της ημέρας.
Επισημαίνεται ότι η Ειδική Διαδρομή «Γραμματικό» θα είναι κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα από ώρα 8:30 το πρωί και μέχρι τη διέλευση και του τελευταίου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλ. περίπου μέχρι ώρα 16:15.

Γ. Αποκλειστικά για τα εκτός Αττικής πληρώματα, η Οργάνωση παρέχει δωρεάν μία διανυκτέρευση δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου που θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Στο ίδιο ξενοδοχείο θα εξασφαλισθεί έκπτωση για επιπλέον διανυκτερεύσεις ή δωμάτια.