24/1/17

Πάνω από τα 'Ορια - Autosprint Live ...


Ο Άγγελος Μπαβέλας, Πρόεδρος της ΕΛΠΑ είναι καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη αυτή την εβδομάδα στην μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιστορική λέσχη και αρχή του σπορ στη χώρα μας μέχρι πριν από μερικά χρόνια, καθώς και το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της. Παράλληλα η θεματολογία περιλαμβάνει και το Ράλι Ακρόπολις και τις τύχες αυτού για το 2017 αλλά και τα προσεχή χρόνια.
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται απο το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV. 
Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, ΕΔΩ!
Στο ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου στο στούντιο του Καναλιού 1 του Πειραιά, βρίσκεται ο Παύλος Αλέπης. Παράλληλα όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία. 
Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.