1/12/16

Η FCA Greece στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ...


Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η FCA Greece στηρίζει και φέτος την Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών (CO.AS.IT) της Ελλάδας, που θα διοργανώσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Σχολής (οδός Μητσάκη 18, Πατήσια) το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016. 
Ο Σύλλογος CO.AS.IT λειτουργεί στην Ελλάδα περισσότερα από 30 χρόνια και χάρη στη συνεχή δραστηριότητα των εθελοντών του και την ενεργή συνεργασία με την Πρεσβεία και το Προξενικό δίκτυο της Ιταλίας στην Ελλάδα, είναι ο μοναδικός οργανισμός που υποστηρίζει ενεργά τις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που μένουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες. 
Η φιλανθρωπική εκδήλωση – αποκαλούμενη ανέκαθεν “Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar” – φιλοξενεί περίπου 20 τραπέζια/stands με διάφορα Ιταλικά προϊόντα και συμπεριλαμβάνει μία Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά εκλεκτά προϊόντα. Η διήμερη αυτή εκδήλωση αντιπροσωπεύει μία ένδειξη αλληλεγγύης για την Ιταλική και Ελληνική συλλογικότητα και ταυτόχρονα προωθεί το “made in Italy” στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι επισκέπτες, μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που διατίθενται από Ιταλικές και Ελληνικές Εταιρείες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν τη βοήθειά τους. 
Όλα τα έσοδα που θα προέλθουν από το παραπάνω διήμερο, θα διατεθούν στις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης. 
Το bazaar είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες:
• Σάββατο 3 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως τις 18.00 και 
• Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως τις 16.00, ενώ στις 16.30 θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.
Για την αγορά λαχνών, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στα τηλέφωνα 210-6724032 ή 6934039842.