11/11/16

Rally Sprint Στύλος-Μαλάξα: Συμμετοχές ...


Με την παρουσία 22 πληρωμάτων θα διεξαχθεί στις 12-13 Νοεμβρίου το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα, με επίκεντρο την περιοχή της Σούδας.
Το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα συνδιοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων" (Α.Λ.Α.Χ.) και την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας. Πρόκειται για τον 4ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης, που θα κρίνει ποια πληρώματα θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο, στον Τελικό του Κυπέλλου Ασφάλτου, στις 26-27 Νοεμβρίου στη Λαμία.
Η Πανηγυρική Εκκίνηση του Σπριντ θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου στις 21:30, στην Πλατεία Σούδας, όπου θα φιλοξενηθούν το Service Park και ο Τερματισμός, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:00, θα ξεκινήσει το πρώτο από τα τρία αγωνιστικά περάσματα στην Ειδική Διαδρομή.
Μεταξύ των 22 συμμετοχών του αγώνα, 8 πληρώματα συμμετέχουν που αυτοκίνητα που ανήκουν στις Κατηγορίες C1 και C2, από όπου αναμένεται να προκύψουν και οι νικητές του αγώνα. Όσον αφορά στην Κατηγορία F2, ο συναγωνισμός αναμένεται επίσης έντονος, καθώς η Κατηγορία C3 διαθέτει 5 συμμετοχές, η C4 2 συμμετοχές, ενώ στο πλαίσιο των Κατηγοριών C5 και C6 θα συμμετάσχουν 3 και 4 πληρώματα αντίστοιχα.
Όλα είναι έτοιμα, για την ολοκλήρωση ενός ακόμη αγωνιστικού θεσμού για το 2016 και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, για συμμετέχοντες και θεατές.