Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ford Mustang Black Shadow Edition & Blue Edition ...


Η Ford αποκάλυψε δύο ειδικές εκδόσεις της Ford Mustang με μοναδικό στυλ και προηγμένο εξοπλισμό για τους Ευρωπαίους πελάτες.
Η νέα Ford Mustang Black Shadow Edition εξοπλίζεται με αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών και μαύρες λεπτομέρειες αμαξώματος.
Η Ford Mustang Blue Edition αποπνέει το πνεύμα των κλασικών μοντέλων Ford Mustang που ήταν βαμμένα σε εντυπωσιακές αποχρώσεις Grabber”, υιοθετώντας ένα Grabber Blue αμάξωμα με σπορ ρίγες.
Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε έκδοση fastback και προσφέρουν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών όπως θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα, σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford με πλοήγηση και ένα premium ηχοσύστημα.
«Η Ford Mustang έχει κάθε λόγο να ξεχωρίσει στους Ευρωπαϊκούς δρόμους και με τις νέες εκδόσεις Ford Mustang Black Shadow Edition και Blue Edition, οι οδηγοί της Mustang θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερο την προσοχή,» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρώπης. «Οι ειδικές εκδόσεις Ford Mustang αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας Mustang πάνω από 50 χρόνια, και τώρα οι Ευρωπαίοι πελάτες μπορούν να παίξουν το δικό τους ρόλο στην πλούσια ιστορία των ειδικών εκδόσεων του εμβληματικού μοντέλου.»
Mustang Black Shadow Edition 
Η Ford Mustang Black Shadow Edition θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία με τον 5.0L V8 κινητήρα 421 ίππων της Ford και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο από τον Ιανουάριο του 2017.
Διατίθεται με τέσσερις χρωματικές επιλογές  – Platinum White, Triple Yellow, Race Red και Grabber Blue – ενώ το μοναδικό στυλ αμαξώματος περιλαμβάνει έμβλημα μαύρου Pony για τη μάσκα GT, αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με σχέδιο ακτίνων Y, μαύρες ρίγες στο φούσκωμα του καπό και χαμηλά στο πλάι μεταξύ των θόλων, αλλά και μαύρα λογότυπα 5.0-litre στα εμπρός φτερά.
Το υψηλών προδιαγραφών μοντέλο περιορισμένης έκδοσης παραγωγής προσφέρει αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, ένα premium ηχοσύστημα ShakerPro με 12-ηχεία και ένα ισχυρό subwoofer 8-ιντσών στο πορτμπαγκάζ, πολυτελές μαύρο δερμάτινο σαλόνι με εντυπωσιακές ραφές στον πίνακα οργάνων και ασορτί ένθετα στις πόρτες.
Mustang Blue Edition 
Οι χαρακτηριστικές αποχρώσεις Grabber της Ford – που ονομάστηκαν έτσι λόγω της ικανότητάς τους να τραβάνε την προσοχή (grab attention) – λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά με τις 1969 Shelby GT350 και GT500. 
Από τότε, η Ford προσφέρει κάθε τόσο τη Mustang σε περισσότερες από 20 διαφορετικές αποχρώσεις Grabber μεταξύ των οποίων οι Grabber Orange, Grabber Yellow και Grabber Lime – με τα μοντέλα που είναι βαμμένα σε απόχρωση Grabber να προσελκύουν από παλιά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συλλεκτών.
Η νέα Ford Mustang Blue Edition διατίθεται τώρα για παραγγελία είτε με τον 5.0L V8 της Ford 421 ίππων ή με τον οικονομικό 317 PS 2.3 EcoBoost 317 ίππων και εξάρι μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, και προσφέρει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό σε Grabber Blue που αναδεικνύεται με μαύρες ρίγες στο καπό και την οροφή, αλλά και μαύρες, πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Και οι δύο νέες ειδικές εκδόσεις περιλαμβάνουν το σύστημα SYNC 3 της Ford με οθόνη αφής 8-ιντσών, που επιτρέπει στους οδηγούς να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας “I need petrol,” και “I need to park."

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

ADAC Opel Electric Rally Cup ...

Το ADAC Opel Electric Rally Cup “powered by GSe” βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη της 4ης σεζόν. 15 Corsa Rally Electric των 100 kW/136 hp θα λάβουν μέρος στη φετινή έναρξη, στις 3 και 4 Μαΐου στο ADAC Actronics Rally Sulingen (Lower Saxony). Το σύνολο των συμμετεχόντων στο πρώτο και μοναδικό στον κόσμο ηλεκτρικό κύπελλο ράλι με αυτοκίνητα μιας μάρκας, εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία και τον διεθνή χαρακτήρα του. Θα διαγωνιστούν αθλητές οκτώ διαφορετικών εθνικοτήτων. Συνολικά, δέκα νέες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αμιγώς γυναικείων και αρκετών μικτών πληρωμάτων, φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη συναρπαστική διοργάνωση. Η Γαλλική FFSA χρησιμοποιεί και πάλι δύο Corsa Rally Electric στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης νέων ταλέντων στην ακαδημία της. Φέτος, τα αυτοκίνητα θα καταλάβουν οι Emma Chalvin/Emy Ailloud-Perraud και Alizée Pottier/Joanna Verdier. Επίσης, στο πλαίσιο της προώθησης νέων ταλέντων, η Βελγική RACB, σε συνεργασία με την Opel Belgium, παραχώρησε ένα αυτοκίνητ

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ