11/11/16

Άλλη μιά επιτυχημένη χρονιά ...


Με το Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου ολοκλήρωσαν τη φετινή τους πορεία στους Ελληνικούς Αγώνες Ράλλυ οι Γρηγόρης Νιώρας και Κώστας Κακαλής, με τον πολύπειρο οδηγό να συμπληρώνει παράλληλα την 30η του αγωνιστική χρονιά.
Πηγαίνοντας κόντρα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς και πάντα με την πολύτιμη στήριξη των χορηγών τους, το πλήρωμα του Subaru Impreza WRX STi N12 συμμετείχε φέτος σε επιλεκτικούς αγώνες σημειώνοντας αξιοπρεπείς χρόνους σε χωμάτινες και ασφάλτινες ειδικές. Δίχως να έχουν χάσει την ταχύτητά τους, κινήθηκαν ταχύτητα τόσο στο 2ήμερο Ευρωπαϊκό "Seajets Ράλλυ Ακρόπολις" όσο και στο Ράλλυ Αμαρύνθου και μόνο ατυχίες ήταν αυτές που τους στέρησαν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν για μία ακόμα φορά τους χορηγούς τους, που συνεχίζουν να στηρίζουν εμπράκτως κάθε τους προσπάθεια στους αγώνες ράλλυ.  
Έτσι  το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), η ''Υδρόγειος Ασφαλιστικής'' (www.ydrogios.gr), τα Ελληνικά λιπαντικά Eldon’s (www.eldons.gr), η εταιρία ελαστικών "Hankook" η Subaru Greece (subaru.net.gr) και η ομάδα του Αλέκου Σιαφαρίκα που είχε την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου, ήταν αυτοί που έτρεξαν μαζί με τους Νιώρα-Κακαλή στις ειδικές διαδρομές. 


Και του χρόνου !