9/11/16

Η Alfa Romeo Giulia το ομορφότερο αυτοκίνητο ...


Η Alfa Romeo Giulia ανακηρύχθηκε "Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο" από τους αναγνώστες των "Auto Bild" και "Bild am Sonntag" και μια ειδική κριτική επιτροπή, με σημαντική διαφορά από τους αντιπάλους της. Αυτό το βραβείο έρχεται να προστεθεί στη συλλογή των τίτλων που έχει κατακτήσει το ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.
Η νέα Alfa Romeo Giulia βραβεύτηκε ως "Το Ομορφότερο Αυτοκίνητο" στον διαγωνισμό "Das Goldene Lenkrad" ("Golden Steering Wheel"). Είναι η πρώτη φορά που η Giulia λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο προστίθεται στην ήδη αξιόλογη λίστα των διεθνών βραβείων που έχουν απονεμηθεί στο σπορ αυτοκίνητο της Alfa Romeo.
Το αυτοκίνητο ψηφίστηκε από τους αναγνώστες των “Auto Bild” και “Bild am Sonntag” και μια κριτική επιτροπή 29 ειδικών από τον χώρο της αυτοκίνησης. Στην επιτροπή συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αγώνων rally Walter Röhrl και Sébastien Ogier, ο πρωταθλητής αγώνων DTM Mattias Ekström και ο σχεδιαστής Andrea Zagato.
Σχεδιασμένη από το Alfa Romeo Style Centre, η συναρπαστική Giulia αποτελεί τη νέα έκφραση της καλύτερης ιταλικής παράδοσης που συνδυάζει αρμονικές διαστάσεις, εκλεπτυσμένο στυλ, υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικές πινελιές από αλουμίνιο, ξύλο και δέρμα. Παράλληλα διακοσμείται από εμβληματικά στοιχεία που προέρχονται από την 100-χρονη και πλέον ιστορία της μάρκας, το σημαντικότερο εκ των οποίων είναι η χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια που αποτελεί ίσως ένα από τα διασημότερα σύμβολα του Alfa Romeo design.
Η Alfa Romeo είχε λάβει το βραβείο "Golden Steering Wheel" και το 2011 για τη διαφημιστική καμπάνια "I am Giulietta". Επίσης, το 2000 είχε διακριθεί στην κατηγορία της και η Alfa Romeo 147, ενώ το 1995 το βραβείο "Golden Steering Wheel" απονεμήθηκε στην Alfa Romeo GTV για την κατηγορία "Coupé".