26/9/16

Roadtrip με το Νέο Opel Zafira ...


Το #ConnectedRoadTrip των δύο χρηστών του Instagram, Ana Sampaio Barros και Marco Gaggio, με το νέο Opel Zafira σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ταξιδεύοντας από τη Φρανκφούρτη μέχρι τη Βαρκελώνη έφτασαν περίπου το ένα εκατομμύριο οπαδούς μέσω της δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής για τους φίλους της φωτογραφίας. Οι λογαριασμοί @anasbarros, @neumarc και @opel κατέγραψαν συνολικά σχεδόν 1,5 εκατομμύριο εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αναρτήσεις της καμπάνιας συγκέντρωσαν πάνω από 209.000 likes. Ο χρήστης @pruegl, για παράδειγμα, σχολίασε σε μία φωτογραφία της Ana στη Βαρκελώνη: «Το λάτρεψα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο ταξίδι που έχω δει ποτέ στο Instagram – τόσο πολύπλευρο με τόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Συγχαρητήρια!» Την καλύτερη φωτογραφία με περισσότερα από 12.200 likes τράβηξε ο Oliver Vegas με το ψευδώνυμο @ovunno. Ο φακός του freelance φωτογράφου από τη Βαρκελώνη ‘συνέλαβε’ την Ana και το Marco σε ένα ξεχωριστό σημείο περίπου μία ώρα έξω από τη γενέθλια πόλη του – το τέλειο μέρος για μία ρομαντική φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα με το Zafira να δεσπόζει στο σκηνικό.
Το νέο συμπαγές πολυμορφικό της Opel με το σύστημα καθισμάτων Flex7® αποδείχτηκε εξαιρετικά πρακτικό και άνετο σε κάθε περίσταση. Όπως στο Παρίσι, όπου ο freelancer φωτογράφος και η αρχιτέκτων συνάντησαν ντόπιους χρήστες του Instagram για πικνίκ δίπλα στο Σηκουάνα, ή στη Βαρκελώνη, όπου έκαναν βόλτα μία οικογένεια που οδηγεί ένα Zafira προηγούμενης γενιάς. Τα πίσω σκιάδια πίσω αποδείχτηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα, παρέχοντας προστασία από το υπερβολικό φως. Έτσι οι ταξιδιώτες είχαν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τα κείμενα και τις φωτογραφίες τους στο άνετο περιβάλλον του Zafira lounge και να τα στέλνουν σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο χάρη στο κινητό Wi-Fi Hotspot1. «Το λάτρεψα αυτό το ταξίδι και είμαι πραγματικά χαρούμενη με τις θαυμάσιες φωτογραφίες. Ήταν μία απίστευτη περιπέτεια» σχολίασε η Ana. 


Ήταν η δεύτερη καμπάνια της Opel στο instagram. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η καλλιτέχνις katia_mi ανέδειξε το Opel GT Concept με τις φωτογραφίες της.