5/6/16

Η "ομάδα" του Ο.Μ.Α.Θ. στο "Κένταυρος" ...


Ο τερματισμός του rally Κένταυρος βρήκε τους αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. στην πλειοψηφία τους ευχαριστημένους αφού κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικές διακρίσεις και να μαζέψουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.
Οι Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης κατάφεραν στην πρώτη τους συμμετοχή για το 2016 και μάλιστα με καινούριο αυτοκίνητο να καταπλήξουν ακόμη μια φορά όχι μόνο με τους χρόνους τους αλλά και με τα εντυπωσιακά περάσματά τους.Ο απολογισμός τους ήταν η 5η θέση γενικής η πρώτη θέση στην F2 και φυσικά η πρώτη θέση στην κατηγορία C3. Παράλληλα στην άτυπη κόντρα των τοπικών πληρωμάτων αναδείχθηκαν ως οι ταχύτεροι και όλα αυτά την ώρα που διανύουν περίοδο εκμάθησης του Honda Civic Type-R τους.


Η κατηγορία C6 ήταν υπόθεση των αθλητών του Ο.Μ.Α.Θ.
Νικητές ήταν οι Σταμάτης Μιχαήλ-Γρηγόρης Κορίνθιος με Peugeot 106 που σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τους πρωτοπόρους τους πρωταθλήματος δείχνοντας ότι βρίσκουν και πάλι την φόρμα τους.


Δεύτεροι ήταν οι Στάθης Δαμασιώτης-Άγγελος Χατζηαγγελάκης με Toyota Yaris που τους ξαναείδαμε σαν πλήρωμα για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες.Κινήθηκαν σβέλτα και κατάφεραν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα της μέχρι τώρα καριέρας τους.


Την τέταρτη θέση της κατηγορίας κατέλαβαν οι Κώστας Πατατούκος-Γιώργος Καπανιάρης με Suzuki Ignis. Η παρθενική εμφάνιση του πληρώματος σε αγώνα rally και του συνοδηγού σε αγώνες γενικότερα είχε σαν στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση κάτι που επετεύχθη με το παραπάνω.


Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo.Μπαμπάς και κόρη παρά τα προβλήματα πρόσφυσης που αντιμετώπισαν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και μέσα στο παιχνίδι του βάθρου κόντρα σε σαφώς δυνατότερους συνδυασμούς της κατηγορίας C5 μέχρι την τρίτη ειδική του αγώνα που είχαν την στιγμή τους ευτυχώς όμως χωρίς άλλες συνέπειες. Άδοξα έληξε η πρώτη προσπάθεια του Νίκου Λεγαντή σαν συνοδηγός σε αγώνα rally αφού κατάφερε να ολοκληρώσει μία μόλις ειδική προτού το πλήρωμα εγκαταλείψει από μηχανική βλάβη.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια. Επίσης θέλει να ευχηθεί στον αθλητή Γιώργο Αντωνοβαρδάκη περαστικά και ταχεία ανάρρωση.