7/5/16

Seajets Acropolis Rally 2016 LIVE ...



Tο Seajets Acropolis Rally 2016 είναι σε πλήρη εξέλιξη πλέον! 

Με επίκεντρο την φιλόξενη πόλη της Λαμίας, που έχει ντυθεί στα χρώματα του Ακρόπολις, 81 πληρώματα και οι ομάδες υποστήριξης τους, έχουν ριχτεί στην μάχη με τα χρονόμετρα, στις καλύτερες χωμάτινες ειδικές διαδρομές την Στερεάς Ελλάδας.
Από την εκκίνηση στις Θερμοπύλες και καθ’ όλη την εξέλιξη μέσα στις ειδικές διαδρομές όλο το Σαββατοκύριακο, ένωσαν τις δυνάμεις τους, ο GINGERADIO, η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ και το RACING-NEWS, προκειμένου να σας προσφέρουν την όσο το δυνατό πληρέστερη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του Seajets Acropolis Rally 2016.
Με απευθείας ανταποκρίσεις μέσα από τις Ειδικές Διαδρομές, από τον Βασίλη Αθανασίου, με live ενημέρωση για τους χρόνους των πληρωμάτων, με δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές, με συνεντεύξεις από τους εμπλεκόμενους στην Οργάνωση και την ηγεσία του αθλήματος μας, θα σας μεταφέρουμε όλον τον Αγώνα και την εξέλιξη του ΖΩΝΤΑΝΑ.
Συντονιστείτε το Σαββατοκύριακο από τις 12:00 μέχρι και τον τερματισμό στον GINGERADIO για να ακούσετε και αισθανθείτε το φετινό Seajets Acropolis Rally, και να κερδίσετε πλούσια δώρα …

Ακούστε πατώντας ΕΔΩ!