3/3/16

Νέα χρονιά - Νέα προσπάθεια ...


Η αγωνιστική πρεμιέρα του 2016 για τους Κυπελλούχους Ασφάλτου Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου και Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη δεν ήταν η καλύτερη, αφού το Renault Clio Ragnotti, αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα (κινητήρα) και έτσι το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» δεν κατάφερε, όχι μόνο να διακριθεί, αλλά ούτε καν να φτάσει στη ράμπα του τερματισμού του 26ου Αττικού Rally Sprint, εγκαταλείποντας μόλις στην πρώτη από τις τρεις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα.


Παρά ταύτα η απογοήτευση του Σαββάτου μετατράπηκε σε χαρά την Κυριακή, αφού τόσο Χρήστος, όσο και ο Αλέξανδρος, παρέλαβαν τα έπαθλα των Τίτλων που κατέκτησαν το 2015, τόσο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ (2οι στη κλάση Α7), όσο και στο Έπαθλο Πολυνίκους Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος (1οι στη γενική βαθμολογία), κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Πρωταθλητών Αγώνων Αυτοκινήτου του 2015 που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι.
Πράγματι η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για την ομάδα. Οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου  Αλέξανδρου Ματαλιωτάκης, συμμετείχαν σε 7 αγώνες, πάντα με το λευκό Renault Clio της Korenta, επιτυγχάνοντας στην κλάση τους (Α7) μία νίκη, ενώ είχαν ακόμη 5 τερματισμούς στο βάθρο και καμία εγκατάλειψη, όντες πάντα σταθεροί και αλάνθαστοι!
Η φετινή εκκίνηση δεν ήταν ιδανική, όμως το πλήρωμα έχει και τη θέληση και την ικανότητα να ανακάμψει και να πρωταγωνιστήσει και το 2016. 


Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη θα είναι και για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van.