29/2/16

Renault Clio Pro+ Euro6 ...


Εφοδιασμένο με τον κορυφαίο πετρελαιοκινητήρα 1.5dCi προδιαγραφών Euro6, το Clio Pro+ γίνεται ακόμα πιο πρακτικό, αλλά και οικονομικό, αποτελώντας για τον κάθε επαγγελματία έναν εξαιρετικό σύμμαχο στη δύσκολη καθημερινότητα.
Βασισμένο στο δημοφιλές 5θυρο επιβατικό μοντέλο, το Renault Clio Pro+, έχει ήδη κερδίσει τους επαγγελματίες συνδυάζοντας ιδανικά την κομψή αισθητική με την κορυφαία πρακτικότητα, χαρακτηριστικά που ενισχύονται από τα ακάλυπτα πίσω παράθυρα τα οποία διατηρούν τα επίπεδα ορατότητας ενός κανονικού επιβατικού αυτοκινήτου. Διατηρώντας όλα τα οφέλη που το ανέδειξαν ως μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές, τώρα εφοδιασμένο με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi προδιαγραφών Euro6, προσφέρει μια σειρά επιπλέον πλεονεκτημάτων. Συγκεκριμένα το Clio Pro+ Euro6 εφοδιάζεται με σύστημα Stop & Start το οποίο συμβάλει στις ακόμα χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης (από 3,1lt/100km) και εκπομπές ρύπων (85gr/km CO2) που σε συνδυασμό με τα μεγάλα διαστήματα service (κάθε 30.000χλμ.) κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τα λειτουργικά έξοδα του αυτοκινήτου.



Παράλληλα με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, το Clio Pro+ Euro6 έχει και αυξημένο ωφέλιμο βάρος (521kg) κάνοντας ακόμα ευκολότερη την εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης που όπως πάντα εφοδιάζεται με προστατευτικό πλέγμα, πλαστικό κάλυμμα τύπου σκάφης και αναδιπλούμενη – αφαιρούμενη εταζέρα.  
Το νέο Clio Pro+ Euro6, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια ξεκινά την πορεία του στην ελληνική αγορά με 12.125ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. Η τιμή περιλαμβάνει όφελος μεγαλύτερο από εκείνο που προσέφερε το μέτρο της απόσυρσης.