2/12/15

Αποστολή εξετελέσθη ......


Ένα ακόμα βάθρο πρόσθεσε στο ενεργητικό του για το 2015 το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» με τους Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη, αφού βρέθηκε στην 3η θέση της κλάσης Α7 στο 36ο Ράλλυ Παλάδιο. Το πλήρωμα του λευκού Clio, ολοκλήρωσε τον αγώνα στην άκρως τιμητική 9η της F2 και την 20η θέση της γενικής κατάταξης, σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα στον οποίον πήραν μέρος  62 πληρώματα. Το Ράλλυ Παλάδιο εξελίχθηκε στην περιοχή της Δυτικής Αττικής το Σάββατο 28 Νοεμβρίου και περιελάμβανε 7 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 50,66 χιλιομέτρων. Ο άστατος καιρός κατέστησε τον αγώνα πολύ δύσκολο, αφού η πρωινή βροχή, εναλλάχθηκε με τον μεσημεριανό ήλιο που στέγνωσε τη διαδρομή του αγώνα και άλλαξε άρδην τις συνθήκες διεξαγωγής του. 
Παρά ταύτα το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti, ξεδίπλωσε τις αρετές του, δηλαδή την παραδειγματική του σταθερότητα, τον συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και την αποφυγή περιττού ρίσκου, οι οποίες με τις δεδομένες συνθήκες, συμπληρώθηκαν και από την εκπληκτική προσαρμοστικότητα σε κάθε επιφάνεια οδοστρώματος. 


Η αμοιβή των Χρήστου Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη ήταν αυτή που άξιζε στις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια όλης τη χρονιάς. Η τριάδα στο Πανελλήνιο Έπαθλο Ασφάλτινων Ράλλυ της Κλάσης Α7, ήταν ο στόχος, τον οποίον έφεραν εις πέρας, ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου. Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν, και αυτό που απομένει είναι η διασκέδαση, στο επερχόμενο 3o Athens Rally Sprint του Αγ. Μερκουρίου στις 12 Δεκεμβρίου, και, γιατί όχι, η διεκδίκηση ενός ακόμη Επάθλου στο πλαίσιο του θεσμού των Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος.  
Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. Θυμίζουμε τέλος, πως το πάντα άψογο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7, υποστηρίζει και συντηρεί η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου.