15/12/15

Τίτλος για τους Χατζηκωνσταντίνου - Ματαλιωτάκη .....


Πριν καν συνειδητοποιήσουν τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ, ένας ακόμη Τίτλος, και μάλιστα αυτός των Νικητών, ήλθε να προστεθεί στο παλμαρές των Χρήστου Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρου Ματαλιωτάκη. Πρόκειται για το Έπαθλο Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, το οποίο εξασφάλισε το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» μετά από μια ακόμη μεστή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το 3ο Αττικό Rally Sprint. 
Στον πασίγνωστο Άγιο Μερκούρη, λοιπόν, την πιο διάσημη Ειδική Διαδρομή της Αττική, παίχτηκε το φινάλε μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς για τον Χρήστο και τον Αλέξανδρο. Στους πρόποδες της Πάρνηθας, η ομίχλη, η υγρασία και οι χαμηλές θερμοκρασίες, δεν εμπόδισαν το λευκού Clio, να οδηγηθεί σε μια ακόμη διάκριση. Και δεν ήταν μόνο τα Κύπελλα της Α7, που κατακτήθηκαν – τέτοια άλλωστε είχαν ήδη στη βιτρίνα τους- αλλά ένας ολόκληρος τίτλος, αφού η 2η θέση του πληρώματος στα 2λιτρα αυτοκίνητα, τους έφερε στην πρώτη θέση του Επάθλου Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, το οποίο διεξάγεται με το σύστημα Πολυνίκους. 
Δυο περάσματα, μετρημένα και γρήγορα στις «πονηρές» καμπές μιας διαδρομής που δεν συγχωρεί λάθη, ήταν αρκετά, ώστε το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti, οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης να κερδίσουν, όχι μόνο την χαρά του τερματισμού, την οποία έχουν νοιώσει σε όλους τους αγώνες που έχουν λάβει μέρος φέτος, αλλά την μέγιστη διάκριση σε ένα ακόμη πολύ ανταγωνιστικό θεσμό. Και του χρόνου παιδιά!  


Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. Θυμίζουμε τέλος, πως το πάντα άψογο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7, υποστηρίζει και συντηρεί η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου.