28/11/15

Άρχισε η δράση ......


Οι εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ "Mr ΚΤΕΟ" στη Γέφυρα Ασπροπύργου φιλοξένησαν τη διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού, με την οποίο ξεκίνησε τυπικά ο αγώνας, που θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Από τη διαδικασία πέρασαν 53 αυτοκίνητα, ενώ άλλα 5 αναμένεται να περάσουν από έλεγχο εξακρίβωσης αύριο το πρωί λίγο πριν την εκκίνηση, τη στιγμή που 4 πληρώματα δε θα εκκινήσουν τον αγώνα. 
Θυμίζουμε, πως το 36ο Ράλλυ Παλάδιο έχει ως επίκεντρο τη Νέα Πέραμο Αττικής, που θα φιλοξενήσει το χώρο Εκκίνησης, Τερματισμού καθώς και το Service Park. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει από τη Νέα Πέραμο στις 9.00 και θα επιστρέψει εκεί για τον τερματισμό στις  16.08, αφού τα πληρώματα θα έχουν αγωνιστεί σε συνολικά 7 ειδικές διαδρομές μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Ο καιρός αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, όντας μάλιστα το  κύριο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" μεταξύ των αγωνιζόμενων κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, με την επιλογή των κατάλληλων ελαστικών να αναδεικνύεται σε πολύ δύσκολη άσκηση. 
Όσοι από τους θεατές ενδιαφέρονται να εισέλθουν στις ειδικές διαδρομές, θα πρέπει να βρεθούν εκεί τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη διέλευση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου. 
Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου. 

Μεταξύ των Χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Serkova, Bibelo Creperie Café και Turbo Hellas. 
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Zougla.gr, 90,4_Κανάλι Ένα ΠΕΙΡΑΙΑΣ, SBC,  Automotopatras.gr, Time2Rally.gr, SportalTV, Κόκκινη Σημαία και SNP News.

Όλη η εξέλιξη του Αγώνα ΕΔΩ!