Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επαγγελματικά μοντέλα RENAULT .....


Κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των επαγγελματικών μοντέλων  (LCV) τα τελευταία 17 χρόνια και με παράλληλη ισχυρή παρουσία στις αγορές της Ν. Αμερικής και της Αφρικής, ο όμιλος Renault ανεβάζει στροφές με στόχο την επίτευξη μιας ακόμα δυναμικότερης παρουσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος η Renault αποφάσισε να μπει δυναμικά και στην κατηγορία των Pick-up, ένα κομμάτι της αγοράς που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το 1/3 των συνολικών πωλήσεων LCV σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περασμένο Ιούνιο, στο Buenos Aires, ο όμιλος παρουσίασε το νέο Renault Duster Oroch που απευθύνεται στην αγορά της Ν. Αμερικής, ενώ το πρωτότυπο Z-U60 που αποκαλύπτεται σήμερα αποτελεί τον προπομπό ενός νέου μοντέλου με παγκόσμιο χαρακτήρα.
Παράλληλα με την επίθεση σε προϊοντικό και εμπορικό επίπεδο, η Renault ενισχύει το Renault Pro+, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών εστιασμένο στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αγοραστών – χρηστών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Επιπλέον της διάθεσης προϊόντων εστιασμένων στις ανάγκες κάθε επαγγελματία, μέσω του Renault Pro+, το δίκτυο παρέχει μια εντελώς νέα  εμπειρία εξυπηρέτησης κατά την αγορά, αλλά και την συντήρηση του επαγγελματικού αυτοκινήτου. Το Renault Pro+ ενσαρκώνει την υπόσχεση της Renault προς τον αγοραστή, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του πλάνου της εταιρείας για κορυφαία παρουσία στον τομέα των επαγγελματικών αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.
«Τώρα είμαστε έτοιμοι να προωθήσουμε το πλάνο μας για περαιτέρω ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο αλλά και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των αγοραστών LCV χάρη στη νέα σειρά προϊόντων, τις νέες υπηρεσίες και την αναβαθμισμένη εμπειρία που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες.»

Η παρουσία της Renault στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα

Ένας παγκόσμιος παίκτης με ευρεία γεωγραφική διασπορά των μονάδων παραγωγής
• Πωλήσεις οχημάτων σε 112 χώρες, με κορυφαίες σε επίπεδο πωλήσεων αγορές –εκτός από την Ευρώπη- τη Βραζιλία, την Αργεντινή, το Μαρόκο και την Αλγερία.
• Παραγωγή οχημάτων σε τρεις ηπείρους: Ευρώπη (Γαλλία), Αμερική (Αργεντινή και Βραζιλία) και Αφρική (Μαρόκο)
Ηγετική θέση
• 1η σε πωλήσεις στη Ευρώπη από το 1998
• 1η σε πωλήσεις στη Β. Αφρική από το 2010
• Στις 3 πρώτες θέσεις των πωλήσεων στη Ν. Αμερική από το 2008
Ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες
• Βραζιλία: Kangoo #1, Master #1
• Αργεντινή: Kangoo #1, Master #2
• Κολομβία: Kangoo #1, Master #3
• Αλγερία: Kangoo #1, Master #1
• Μαρόκο: Kangoo #1, Master #3
• Αυστραλία: Kangoo #2, Master #3
Ηγετική θέση και στην αγορά των ηλεκτρικών LCV
• Πρώτος κατασκευαστής που διέθεσε ηλεκτρικό LCV
• Το Kangoo Z.E. πωλείται σε 45 κράτη
• Το Twizy Cargo είναι η νεότερη προσθήκη στα LCV μηδενικών ρύπων
Λύσεις για όλους τους πελάτες
• Από μικρούς επαγγελματίες μέχρι μεγάλες εταιρείες Fleet
• Δίκτυο 360 εξουσιοδοτημένων μετασκευαστών σε 27 κράτη που προσαρμόζουν τα αυτοκίνητα στις ανάγκες του πελάτη.



Η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Pick-up Z-U60

Μετά την παρουσίαση του Duster Oroch στις αρχές του καλοκαιριού, η Renault αποκαλύπτει το πρωτότυπο Z-U60 με το οποίο στοχεύει να κερδίσει το κοινό της διαρκώς αυξανόμενης κατηγορίας των Pick-up. Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί περισσότερο από το 1/3 των συνολικών πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων και αποτελεί ένα νέο πεδίο ανάπτυξης για τη Renault.
Το πρωτότυπο Z-U60 είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο που ανοίγει το δρόμο για το νέο Pick-up που θα διατίθεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνδυάζει ωφέλιμο φορτίο 1 τόνου, με δυναμικό σχεδιασμό ανταποκρινόμενο απόλυτα στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών.
Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου Z-U60 ταιριάζει απόλυτα με τις αισθητικές προσδοκίες που έχουν οι αγοραστές των Pick-up παραμένοντας παράλληλα πιστό στις γραμμές της Renault.


Εντυπωσιακό από κάθε πλευρά…

o Οι διαστάσεις του Z-U60 εξασφαλίζουν ισχυρή παρουσία
o Σχεδιασμός συμπαγών όσο και αθλητικών πλαϊνών επιφανειών με την εικόνα να συμπληρώνουν τα έντονα φτερά και οι τροχοί διαμέτρου 21’’
o Οι γραμμές συνδυάζουν τη high-tech αισθητική με την αίσθηση αντοχής και στιβαρότητας.

Ο ελκυστικός σχεδιασμός του εμπρόσθιου τμήματος με σχεδιαστικά στοιχεία από την οικογενειακή ταυτότητα της Renault φέρνει ένα μοντέρνο και ραφιναρισμένο ύφος στον κόσμο των Pick-up:

o Προβεβλημένο σήμα
o Εντυπωσιακό κάλυμμα κινητήρα που τονίζεται από τα τέσσερα «νεύρα» που ενισχύουν την αίσθηση δύναμης.
o Συνδυασμός ματ και γυαλισμένων μεταλλικών επιφανειών
o Λεπτομέρειες μπλε και κίτρινου χρώματος στους καθρέπτες, τις δαγκάνες των φρένων, τα κέντρα των τροχών και του εμφανούς γάντζου ρυμούλκησης που τονίζει την παρουσία του Z-U60
o Φωτιστικά σώματα με την φωτεινή υπογραφή της Renault σχήματος C.
o Φωτεινή υπογραφή με λυχνίες LED 
«Η αισθητική του πρωτότυπου Z-U60 ακολουθεί τους κανόνες των οχημάτων Pick-up που περιλαμβάνουν εντυπωσιακές διαστάσεις και μια αίσθηση δύναμης και στιβαρότητας. Παράλληλα εφαρμόσαμε συγκεκριμένες σχεδιαστικές γραμμές της Renault με ένα ελκυστικό και επιβλητικό εμπρόσθιο μέρος.» Laurens van den Acker – Επικεφαλής σχεδιασμού.

Το πρωτότυπο Z-U60 τροφοδοτείται από τον twin-turbo 4κυλινδρο Diesel κινητήρα που χρησιμοποιεί και το νέο Master:

o Τεχνολογία δύο στροβιλοσυμπιεστών (twin-turbo): ένας μικρός στροβιλοσυμπιεστής για ομαλή και άμεση επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές και ένας μεγαλύτερος για λειτουργία σε υψηλότερες στροφές.
o Ο τοποθετημένος στο διαμήκη άξονα κινητήρας έχει χαμηλότερο βάρος από τα αντίστοιχα σύνολα του ανταγωνισμού
o Εξαιρετική επιτάχυνση και κορυφαία οικονομία καυσίμου με αντίστοιχα χαμηλές εκπομπές CO2.
    

Z-U60: Σχεδιασμένο για μέγιστη απόδοση σε τρεις διαφορετικούς κόσμους

Το πρωτότυπο Z-U60 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις απαιτήσεις τριών διαφορετικών κόσμων: επαγγελματική χρήση, διασκέδαση και καθημερινή χρήση.

• Ιδανικό για τις ανάγκες των επαγγελματιών:

o Στιβαρό πλαίσιο για εξαιρετική οδική συμπεριφορά, μεγάλη απόσταση από το έδαφος και αξεπέραστη οδηγική άνεση
o Ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου, θέσεις για 5 επιβάτες και ευμεγέθης καρότσα φόρτωσης
o Ο χώρος φόρτωσης διαθέτει τρεις διαμήκεις προεξοχές για πρόσδεση φορτίου
o Επιπλέον χώροι αποθήκευσης στα πλευρά της καρότσας για εξοπλισμό που χρειάζεται προστασία
o Κορυφαία οικονομία καυσίμου και παράλληλα εντυπωσιακή δύναμη και επιτάχυνση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε