3/9/15

Με τις RENAULT και DACIA στην κορυφή!


Στις 6 Σεπτεμβρίου, στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, τον Όλυμπο, θα πραγματοποιηθεί ο 29ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Μέσω μιας διαδρομής 41χλμ. και φτάνοντας σε υψόμετρο 2.648μ. στις πλαγιές του βουνού των Θεών, τα όρια των αθλητών δοκιμάζονται και η θέληση για τη νίκη υπερισχύει.
Υποστηρικτές του αγώνα θα είναι η Renault και η Dacia, δύο μάρκες που χαρακτηρίζονται τόσο για τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, όσο και για τις προτάσεις τους που απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Άλλωστε η νέα ταυτότητα της Renault “Passion for life” εκφράζει έμπρακτα αυτή τη φιλοσοφία.


Ειδικότερα, η Renault έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με κορυφαίες επιδόσεις και η Dacia που με τον σκληροτράχηλο της χαρακτήρα βγαίνει νικήτρια σε κάθε δύσκολη διαδρομή, εναρμονίζονται απόλυτα με μια αθλητική διοργάνωση ιδιαιτέρως υψηλών απαιτήσεων.   
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο υποστήριξης και ενίσχυσης μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων από την TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ.